7.9 C
România
26 septembrie 2021
PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 56
Filme

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 28 REZUMAT, 12 FEBRUARIE 2015. Sila si Boran, in mijlocul apelor tulburi din Mardin

Cihan o aduce pe Sila in mijlocul curtii lui Firuz si ii spune ca i-o preda pe cea care i-a calcat onoarea in picioare. Firuz nu este foarte incantat de aceasta scena, considerand fapta lui Cihan o obraznicie deoarece Cihan se bagase peste ordinele lui.

Cihan ii spune ca Sila sangerase si ca este foarte posibil sa fi pierdut sarcina, lucru care ar facilita indeplinirea hotararii initiale a clanului.

Firuz o trimite pe Sila la moasa cu unul dintre oamenii lui. Moasa ii da Silei cea mai rea veste posibila: a pierdut sarcina in urma unui avort spontan.

Intre timp, Boran ajunge acasa impreuna cu Abay si ii intreaba pe parntii lui de soarta Silei. Abay ii arata lui Boran petele de sange din curte si inteleg ca s-a intamplat ceva cumplit.

Boran si Abay ajung de urgenta la moasa, o iau de acolo pe Sila si o duc la spitalul din apropiere.

Firuz il cheama la el pe seful Ali si ii cere acestuia acordul sa duca la indeplinire uciderea norei sale si implicit sa-si repare orgoliul grav ranit.

Celil ajunge si el in Mardin si indrazneste sa bata la poarta lui Firuz pentru a-i cere socoteala. Este alungat de bodyguarzi insa reuseste sa le transmita tuturor ca de acum inainte cei care se vor atinge de fata lui vor avea de-a face cu el.

Doctorul iese din salonul in care fusese internata Sila si le da o veste excelenta: copilul traia si, desi situatia era una critica, rezistase drumului de la Istanbul la Mardin.

Cihan se decide sa faca ordine in localitate. Merge in centrul localitatii si il pedepseste pe unul dintre cei care vanduse pamant Silei, totul pentru a da un exemplu celor care vroiau sa comita acelasi „pacat”.

Boran il trimite pe Abay sa-i transmita tatalui sau veste aca Sila este in continuare insarcinata insa Firuz refuza sa o primeasca in casa lui.

Bedar, Azad, Narin si Ayse se hotarasc sa plece si ei de urgenta spre Midyat sa o apere pe Sila. Ajung a doua zi dimineata si prima grija a lui Bedar a fost sa-si viziteze fiica la spital.

Boran refuza oferta soacrei sale de a locui la ea si se decide sa o ia pe Sila si sa o duca acasa la el. Firuz refuza sa-l primeasca la el in curte insa, in cele din urma, cedeaza avertismentului venit dispre fiul sau conform caruia nu va mai avea niciodata un fiu.

Boran vorbeste cu mama lui sa nu-i creeze probleme Silei cat timp el rezolva treburile in oras insa, imediat cum fiul sau a iesit pe poarta, parintii lui Boran o forteaza pe Sila sa paraseasca odaia in care statea in covalescenta. Alungata, Sila nu are putere sa ajunga la poarta si cade sfasiata de durere in mijlocul curtii.

Boran ajunge in piata si-l provoaca o infruntare pe Cihan. Se iau la bataie si, dupa ce-i daduse varului sau o corectie fizica, Boran scoate pistolul ferm decis sa-l ucida pe Cihan.

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 14, 23 IANUARIE 2015

Bogdan

BACALAUREAT, un film de Cristian Mungiu, intra in competitia Festivalului de Film de la Cannes

Cristiana Petrariu Bota

Filmul „Be My Cat: A Film for Anne”, produs de Adrian Tofei, a castigat marele premiu la Festivalul de Film din Sydney

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult