PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 29
Filme

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 29 REZUMAT, 13 FEBRUARIE 2015. Boran il cruta pe Cihan insa razboiul dintre ei continua

Cuprins de furie, Boran este pe punctul de a-si ucide varul insa, in ultimul moment, intervine sotia lui Cihan si fiul acestuia care ii cer sa-l crute.

Boran renunta sa apese pe tragaci si arunca pistolul la pamant. Cihan ia pistolul de jos si-l ameninta pe Boran insa seful clanului ii spune sa aiba onoarea de a nu-l impusca pe la spate.

Ajuns acasa, Boran isi da seama ca Sila nu a fost tratata de parintii lui asa cum stabilisera. Se cearta cu ei si ameninta ca va pleca impreuna cu Sila dar ca, in acest caz, nu se va mai intoarce acasa niciodata.

Speriata de aceasta varianta, mama lui Boran il roaga pe Firuz sa-i accepte conditiile fiului, de dragul de a nu-l pierde si pe el.
Sivan vine la familia Silei pentru a o lua pe Ayse acasa. Ii promite lui Bedar ca va avea grija de ea si ca nu o va trimite la sotul ei Hamdi insa treburile nu au stat chiar asa.

Hamdi a venit la casa lui Firuz si, cu acceptul acestuia, a luat-o pe Ayse acasa fara a renunta insa la obiceiul de a o bate.
Celil pleaca prin Mardin ca sa faca aprovizionarea insa observa ca este ocolit de vecini si alungat de comercianti. La fel s-a intamplat si cu Azad si Narin, iesiti si ei in afara casei.

Celil se intoarce acasa trist insa promite sotiei sale ca lucrurile se vor schimba in curand si se va ajunge la momentul in care ceilalti se vor ruga de el sa-i bage in seama.

Firuz se intalneste pe strada cu Narin si Azad insa refuza sa-i vorbeasca fiicei sale. Ajuns acasa, se incuie intr-o camera si incepe sa planga la fel ca si Narin care si-a petrecut restul zilei jelind in bratele lui Azad.

Sila isi revine din covalescenta, copilul este bine si ei ii vine ideea de a construi in localitate o maternitate moderna.

Boran ia o decizie capitala. Se decide sa convoace clanul in vederea rezolvarii catorva probleme capitale.

Comunica tuturor sefilor decizia luata in calitate de conducator: expulzarea lui Cihan din randurile clanului Genco.

Stiri pe aceeasi tema

OSCAR 2018. Ceremonia premiilor OSCAR® incepe la ora 03.00 (ora Romaniei) la Dolby Theatre din Hollywood

Ioana Badulescu

TOP 10 FILME BAZATE PE FICTIUNE

Bogdan

Serialul de televiziune „Memoria Exilului Romanesc”, aniversat la ICR. Marilena Rotaru: Am incercat sa feresc de uitare valorile romanesti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult