SILA 29 IUNIE
Viata bate filmul

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 41 REZUMAT, 3 MARTIE 2015. Boran a convins-o pe Sila sa se mute la Istanbul

Bedar vrea sa evite o noua tragedie in familia ei si ii propune lui Celil sa se mute din vechea locuinta insa sotul ei refuza sa rupa legaturile cu trecutul si cu tot ce are legatura cu Azad. Boran ii sustine decizia. Kevser planuieste noi piedici in relatia dintre Boran si Sila, recurgand chiar si la vraji.

Boran afla despre acest lucru si le ia la rost, pe rand, pe Ayse, apoi pe Durye si, in cele din urma ajunge la mama lui pe care o avertizeaza sa nu se mai ia de Sila pentru ca ea este sotia lui si cu totii ar trebui sa accepte acest lucru.

Firuz ii face observatie sotiei sale pentru faptul ca nu le tine partea in razboiul pornit impotriva lor de dusmani. De cealalta parte, Zinar tocmeste o declaratie falsa a unui apropiat al familiei pentru a-l scoate pe Cihan din arestul politiei.

CITESTE SI: PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 42 REZUMAT, 4 MARTIE 2015. Sila refuza sa plece la Istanbul si planuieste relansarea fabricii din Mardin

Boran afla ca varul sau a fost eliberat de politie si se vede nevoit sa-i spuna si Silei despre acest aspect. Ambii banuiesc ca Cihan a fost eliberat pe baza unei declaratii false insa Boran crede ca va urma o decizie a clanului care stia bine ca Cihan incalcase una dintre hotarari.

Clanul se strange pentru a discuta despre soarta lui Cihan. Boran il acuza de moartea lui Azad si implicit de nerespectarea hotararii clanului insa Cihan se apara spunand ca a urmat traditia. Parerile sunt impartite in clan si Boran isi da seama ca Sila se afla intr-un mare pericol, decizia ca ea sa fie crutata fiind una temporara.

CITESTE SI: PUTEREA DESTINULUI. Cine este CANSU DERE, actrita care o interpreteaza pe SILA

Boran se vede nevoit sa ia o decizie foarte importanta. O convinge pe Sila sa plece la Istabul pentru a o stii in siguranta. Firuz si Kevser se hotarasc sa merag acasa la Celil pentru a o vedea pe Narin insa starea fiicei lor era in continuare una deplorabila astfel incat ea ramane total nepasatoare la vederea parintilor ei.

Bedar o incurajeaza sa le vorbeasca parintilor insa vrea sa-i asigure pe acestia ca acum casa lui Celil este si casa lui Narin. Lui Firuz i se face rau si pleaca de la casa lui Celil. Pleaca si Kevser insa, intre timp, reusise sa o convinga pe Narin sa o insoteasca acasa. Se hotarasc sa mearga la casa de vacanta pentru a se linisti dupa perioada foarte agitata.

Boran o suna pe Sila sa vada daca a ajuns cu bine la Istanbul insa sotia sa avea telefonul inchis. Boran ajunge acasa insa nu o gaseste decat pe Ayse de la care afla unde au plecat parintii lui.

Articole asemănătoare

DILA 9 IULIE 2015, EPISODUL 50. DILA accepta sa-si faca rolul de sotie pentru Suat pentru a-l proteja pe Riza

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 80 REZUMAT, 27 APRILIE 2015. Sila este din ce in ce mai geloasa pe apropierea dintre Boran si Zeynep

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 88 REZUMAT, 23 IUNIE 2016. Arzu atenteaza la viata lui Bahar din cauza geloziei

Delia Ion