SILA PUTEREA DESTINULUI
Viata bate filmul

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 59, 27 MARTIE 2015 REZUMAT. Boran si Firuz sunt scosi din clan

Sila si Boran sunt asteptati acasa de Abay, cel mai bun prieten al fostului sef de clan. Abay vrea sa afle de la Boran ce s-a schimbat de cand nu mai este sef. Boran ii marturiseste ca ii este putina teama de deciziile pe care le va lua clanul impotriva lor dar ca, stiindu-si familia aproape, se simte foarte bine.

Zinar il asigura pe Dilaver ca indiferent cine l-a impuscat, nu va ramane nepedepsit. De acum inainte Dilaver este fiul sefului de clan si acest lucru va trebui respectat de toata lumea, inclusiv de catre Boran.

Dupa ce Boran a plecat la birou, Narin si Sila discuta despre ultimele evenimente petrecute in acele zile. Unul dintre subiecte a fost legat de problema prietenei lui Lucin care nu fusese inca rezolvata.

Mahmut ii faceo vizita scurta la birou lui Boran si ii marturiseste ca, si in conditiile in care el nu mai este aga, pentru el nimic nu s-a schimbat in privinta fostului sef de clan. Boran are totusi putereade a-l asigura pe Mahmut ca problema lui va fi rezolvata chiar daca este implicat si Ahmet unul dintre cei care erau bine vazuti acum, la sefia clanului.

Are loc prima intrunire a clanului decand Zinar era sef. Surprinzator, Zinar se ia de Ahmet si ii spune ca trebuie sa-si plateasca datoria catre Mahmut, in cel mai scurt timp. Ahmet si Ali par uimiti de punctul devedere al lui Zinar si aduc in discutie aplicarea traditiilor in familia lui Cihan, Ummu, sotia ramasa singura urmand sa-si reia viata alaturi de Dilaver, fratele mai mic al lui Cihan.

Scoala este aproape terminata si Boran isi si imagineaza cum vafi ea plina de copii. Il trimite pe Mahmut sa lucreze la scoala si, pentru moment, totul pare a se fi linistit. Ahmet merge la Mahmut sa-si plateasca datoria insa acesta spune ca nu mai are nevoie. Surprins, Ahmet afla ca Mahmut lucreaza la scoala lui Boran.

Sila reuseste sa o ajute cu bani pe prietena lui Lucin. In schimb, familia lui Zinar trece prin momente delicate. Zinar nu stie cum sa rezolve problema casatoriei dintre Ummu si Dilaver si isi aminteste de viata fericita pe care a avut-o alaturi de sotia sa decedata in urma cu mai multi ani.

Dilaver merge la mormandul lui Cihan si il anunta ca de acum probleme sevor rezolva caci ttal lor este la sefiaclanului. Zinar primeste o vizita surprinzatoare din partea Esmei care il anunta de faptul ca poarta in pantec cpilul lui Cihan. Zinar nu are pace pana nu afla si cine a tras catre fiul sau Dilaver.

Dilaver si Ahmet se simt infruntati de faptul ca Boran continua sa construiasca o scoala in localitate. Dilaver ajunge pe santier si ii alunga pe toti muncitorii spunandu-le ca Boran nu mai are niciun cuvant de spus. Abay il inormeaza pe Boran de cele intamplate si se hotaraste sa meargala Zinar aflat chiar in timpul unei discutii cu sefii clanului. Boran isi da seama ca niciunul dintre sefi nu este de acord cu constructia scolii si decide sa actionezede unul singur. Merge pe santier si se apuca singur de lucru dar imediat vine si Sila care vrea sa isi ajute sotul.

Celil face rost de oameni care sa munceasca pe santier si munca reincepe. Rugat de cei prezenti la intrunire sa ia o decizie in privinta familiei lui Boran, Zinar decide ca atat acesta cat si Firuz sa fie scosi din clan.

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL 2 APRILIE. Kanal D Live. Lupta devine tot mai stransa dupa eliminarea de sambata

Ioana Badulescu

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 APRILIE 2015. Elly, deranjata de mesajele si cadourile primite de Cristian

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult