-1.5 C
România
1 decembrie 2020
PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 66 REZUMAT, 7 APRILIE 2015. Dilaver devine actionar la holdingul Silei
Viata bate filmul

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 66 DIN 7 APRILIE 2015, REZUMAT DETALIAT. Dilaver pune mana pe actiuni la holdingul Silei

Sila i se plange lui Narin de lipsa de comunicare dintre ea si Boran. Esma si Dilaver negociaza in fata unui avocat conditiile intelegerii dintre ei in ceea ce priveste actiunile detinute la holdingul Silei. Boran este in continuare urmarit peste tot de omul angajat de Ahmet.

Parteneriatul dintre Esma si Dilaver este definitivat si fosta sotie a lui Burhan pleca spre Istanbul. Holdingul Silei are insa numeroase probleme. Emre afla ca au pierdut una dintre firme si o anunta de acest lucru si pe Sila. Aceasta se intristeaza de vreme ce firma respectiva era, la un moment dat, cea mai buna firma din compania cladita de tatal ei adoptiv.

Dilaver o asigura pe Esma ca ii va trimite la Istanbul sicriul cu trupul lui Burhan. Sila incearca sa dea de sotul ei si il suna pe Abay care era la birou la Boran. Sila incepe sa-i spune despre noua ameninare a Esmei in privinta firmei pe care o conduce insa Boran inchide repede telefonul pretextand ca primeste o vizita neasteptata.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 67 REZUMAT, 8 APRILIE 2015. Boran este impuscat de omul lui Ahmet

Dilaver il suna pe Ahmet pentru a-i multumi ca a rezolvat problema cu Burhan asa de repede. Ahmet il invita la el pentru a discuta si problema care il macina pe el.

Ahmet ii cere lui Dilaver sa intervina pe langa Zinar pentru a reintra in clan insa fiul cel mic al sefului refuza pentru moment sa-i dea o certitudine in conditiile in care Ahmet comandase impuscare lui.

CITESTE SI: PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 65 REZUMAT, 6 APRILIE 2015. Bolan este gelos pe Sila si refuza sa comunice cu ea 

Esma decide sa-i vorbeasca personal lui Boran despre ultimele probleme aparute. Se duce la el la birou si ii spune ca ii vorbeste in calitate de musafira. Ii descrie ravna cu care Esma i-a promis ca ii va face probleme la firma insa Boran nu intelege de ce o intereseaza atat de mult problemele de la firma, in conditiile in care banii nu sunt o problema.

Boran face apoi legatura intre holding si prezenta lui Emre in conducerea companiei. Devine din nou gelos cand Emre o suna pe Sila pentru a-i spune ca Esma convocase adunarea actionarilor insa Boran ia telefonul si ii spune lui Emre sa nu o mai sune niciodata pe sotia lui. Sila nu mai suporta situatia si ii spune lui Boran ca va pleca la Istanbul pentru a se ocupa personal de problema.

Sila face pregatirile de plecare la Istanbul. Kevser afla de la Ayse despre plecarea Silei insa nu si daca Boran o va insoti. Sila ii spune si mamei sale ca va pleca la Istanbul dar ca il va trimite pe Bedirhan sa aiba ea grija de el cat va fi plecata.

Sila ii lasa o scrisoare lui Boran in care ii spune despre sentimentele ei fata de el dar si despre faptul ca nu merge la Istanbul din cauza banilor ci doar pentru a apara interesele firmei cladite atat de greu de tatal ei adoptiv.

Dilaver ajunge si el la Istanbul pentru a vedea cum decurge sedinta insa este sunat de tatal sau care nu stia de ceea ce planuia Dilaver. Zinar il avertizeaza sa nu creeze probleme si Dilaver il linisteste.

Sila pleaca insa se intalneste in curte cu Boran, fara insa a-si vorbi. Ajunge la Istanbul si ia legatura cu Emre pentru a pune la punct planul de bataie de la sedinta. Cei doi au insa parte de o mare surpriza cand Esma le prezinta actionarilor pe Dilaver, noul ei partener de afaceri.

Abay ii povesteste lui Boran despre faptul ca Gizem ii lasase un cadou drept multumire pentru primirea de care avusese parte din partea lui. Boran merge pe santierul scolii pentru a vedea care este stadiul lucrarilor. Si de aceasta data este urmarit de la departare de omul lui Ahmet.

Sedinta de la holding a fost una foarte tensionata. Sila si Dilaver au purtat mai multe discutii in contradictoriu, un preludiu al viitoarelor razboaie care se prefigurau.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Telespectatorii MPFM4 critica initiativa Lauricai de a se ocupa de igiena personala a lui Radu

Delia Ion

MPFM SEZON 2. Alin: Intre Lorena si George nu a fost dragoste, vroiau doar sa castige toti banii!

Delia Ion

GAME OF THRONES: The May 31 episode of Game Of Thrones was one of the best of the entire series

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult