5.9 C
România
10 decembrie 2022
PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 71 REZUMAT, 14 APRILIE 2015. Boran este transferat la Istanbul si incepe sa-si revina din coma
Viata bate filmul

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 71 DIN 14 APRILIE 2015, REZUMAT. Boran este transferat la Istanbul si incepe sa-si revina din coma

Specialistul medical ii face primele investigatii lui Boran si decide ca pacientul sa fie transferat de urgenta la Istanbul. Sila accepta transferul in speranta ca Boran va avea sansa de a-si reveni cat mai repede.

Celil se gandeste si la starea de sanatate a lui Bedar si ii propune acesteia sa mearga si ea la Istanbul pentru analize amanuntite. Emre negociaza cu Esma in probleme legate de firma fara insa ca Sila sa stie despre acest lucru.

Impreuna cu Boran pleaca la Istanbul si Abay, care era din ce in ce mai apropiat de Gizem, dar si Celil si Bedar. Si Kevser ar fi dorit sa-si insoteasca fiul la aceasta incercare grea insa ea si Narin sunt convinse sa ramana in Mardin.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 72 DIN 15 APRILIE 2015. Boran sufera de amnezie partiala

Familia Silei se imparte in doua: Sila si Bedirhan, Bedar si Celil pleaca la Istanbul in timp ce Narin si Emre raman acasa. Esma afla de la Dilaver ca Sila a ajuns la Istanbul pentru a-l trata pe Boran si incearca si ea sa afle la ce spital a fost internat fostul sef al clanului din Mardin.

In timp ce Sila era deja la spital cu Boran, Celil si Bedar se instaleaza in casa pusa la dispozitie de Sila. Este o noua resedinta luxoasa cu care Bedar nu este obisnuita. Dilaver este si el la Istanbul si incearca sa dea de urmele ui Ahmet care afla si el ca toata lumea il cauta din momentul in care parasise Mardinul.

Abay si Gizem ii propun Silei sa mearga acasa sa se odihneasca si sa ramana ei in locul ei la spital. Celil si Bedar discuta despre viitorul rezultat al biopsiei apoi suna acasa la parintii lui Narin pentru a afla ce face aceasta si Emir. Fratele cel mic al lui Sila vrea si el sa mearga la Istanbul.

Lui Bedar i s-au recolat tesuturi pentru a se face biopsie si acum ea si Celil asteapta rezultatul. Esma ajunge si ea la spital. Se intereseaza de starea lui Boran, apoi afla ca ea nu stia nimic de cele planuite de Emre insa Sila o alunga de la spital si Esma o ameninta ca nu-i va fi bine.

Sila este indemnata de una dintre asistente sa-i spuna ceva lui Boran chiar daca acesta era in continuare in stare de coma. Sila ii spune ca il iubeste si atunci observaa o modificare a pulsului, semn ca Boran auzise vorbele sotiei lui.

Sila discuta cu Emre despre problemele de la firma si ii reproseaza acestuia ca nu a consultat-o in problemele importante legate de firma. Ii atrage atentia ca ea traverseaza probleme grave legate de Boran si ca, in aceste conditii, se vede nevoita sa paraseasca firma.

Ahmet aranjase o intalnire cu Ekren, ucigasul platit, insa are surpriza ca la locul de intalnire sa apara politia care jusese anuntata de cel care il impuscase pe Boran.

Sila incepe sa-i vorbeasca tot mai mult lui Boran si pacientul da semne ca ar auzi vorbele sotiei lui. La un moment dat Boran deschide ochii insa Sila nu-l vede caci era intinsa langa el.

Related posts

TE VREAU LANGA MINE 23 OCTOMBRIE 2015. Diana a avut parte la paravan nu de unul ci de doi pretendenti

Delia Ion

HOROSCOP 13 IUNIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 24 MARTIE 2016. Meciuri amicale puternice cu doua luni si jumatate inainte de CE 2016 Franta

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult