PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 79 DE VINERI 24 APRILIE 2015. Zeynep nu pierde nicio oportunitate de a se intalni cu Boran
Viata bate filmul

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 79 DE VINERI 24 APRILIE 2015. Zeynep nu pierde nicio oportunitate de a se intalni cu Boran

Sila aude ca avocata Ceren vrea sa-si dea demisia si initiata o discutie cu ea. Afla ca desi initial i se paruse o firma unde isi va putea exercita corect meseria, in ultima vreme se lovise de mai multe probleme care au pus-o pe ganduri, in special create de Esma.

Esma este incurajata de o prietena sa uite de ura pentru Sila si sa se concentreze mai mult pe faptul ca va deveni mamica in curand. Avocata Ceren ii povesteste Silei despre discutiile purtate cu Dilaver si de faptul ca aflase ca sunt neamuri implicate intr-o traditie pe care ea nu le intelegea.

Dupa discutia purtata ce Ceren, Sila se intalneste cu Dilaver si ii reproseaza ca se gandeste la traditii chiar si aici la Istanbul. Il sfatuieste sa se intoarca in Mardin daca are ganduri legate de traditii. Zeynep ii povesteste lui Boran despre trecutul ei nefericit.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 80 DE LUNI 27 APRILIE, REZUMAT DETALIAT. Sila este din ce in ce mai geloasa pe apropierea dintre Boran si Zeynep

Zeynep se certase cu tatal ei inainte ca acesta sa fie ucis si acum doctoritei ii parea rau ca nu mai putea sa intoarca timpul pentru a-si lua ramas bun de la el, asa cum se cuvine.

Dilan nu se mai poate intalni o perioada cu prietenul ei. Celil ii spune lui Bedar ca sunt din ce in ce mai stramtorati din punct de vedere financiar si ii vine ideea de a vinde casa din Mardin. Bedar refuza pentru moment aceasta idee caci acest lucru ar fi insemnat ca va trebui sa recunoasca in fata familiei ca este bolnava.

CITESTE SI: PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 78 REZUMAT, 23 APRILIE 2015. Sila este chemata la politie sa o ia pe Dilan retinuta dupa un raid intr-un club

Firuz il informeaza pe Boran ca va pleca in curand acasa insa este chestionat de fiul sau in legatura cu moartea tatalui lui Zeynep. Firuz ii marturiseste ca tatal tinerei fusese ucis in urma unei probleme legate de traditii.

Osman primeste informatii de la un om angajat sa stea cu ochii pe Sila si pe Boran. Esma si Sila au o discutie aprinsa. Esma vede o poza cu Zeynep si o intarata pe Sila spunandu-i ca doctorita este o femeie frumoasa si ca are de ce sa-si faca griji pentru ca stat mai tot timpul langa Boran.

Sila si Boran se plimba cum nu o mai facusera de mult timp. Zeynep este invitata de un coleg la o reuniune medicala din Antalya insa ea nu pare deloc incantata de aceasta idee. Spera sa-l vada pe Boran si o suna pe Sila sa intrebe de el insa aceasta ii spune ca Boran a plecat impreuna cu Firuz la Mardin.

Omer o preseaza pe Zeynep in privinta relatiei lor amoroase insa doctorita ii raspunde ca va lua o decizie dupa ce se va intoarce din Antalya. Ceren ii spune lui Dilaver ca a ramas in firma doar datorita interventiei Silei. Boran si Firuz au ajuns la Mardin insa si Celil se pregateste sa ajunga in Mydiat pentru a vinde casa.

Sila suna la spital pentru a lua legatura cu Zeynep in privinta consilierii lui Dilan, din ce in ce mai trista dupa ce se despartise de prietenul ei. Sila afla insa ca Zeynep plecase la Mardin si ramane pe ganduri.

Boran este sunat de sotia lui si ii promite ca revine la Istanbul spre seara. Boran ii spune ca mpreuna cu el in Mardin este si Zeynep chiar daca doctorita nu ar fi vrut ca Sila sa stie aces lucru.

Articole asemănătoare

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 35 REZUMAT, 28 MARTIE 2016. Cansu revine la vila insa Ozan nu este impacat cu relatia dintre Cihan si Gulseren

Delia Ion

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2018. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EP. 93 REZUMAT, 6 IULIE 2016. Drama in familia Atahan, Hasret moare, Bahar si Mehmet sunt distrusi

Bogdan