PUTEREA DRAGOSTEI, 28 FEBRUARIE 2019. Cine este concurentul favorit? Preferata fanilor este...
Viata bate filmul

PUTEREA DRAGOSTEI, 28 FEBRUARIE 2019. LIVE VIDEO. Cine este concurentul favorit? Fan: Trebuie sa o mentinem protejata pe Bianca!

PUTEREA DRAGOSTEI, 28 FEBRUARIE 2019. Emisiunea „Puterea Dragostei” isi deruleaza inca o editie joi, 28 februarie, la Kanal D. Concurentii nu duc lipsa de dispute si de sicane, insa votul este in toi, iar fanii emisiunii trebuie sa-si voteze concurentul favorit. Cine va fi acesta? La o simpla privire in grupurile de fani ale emisiunii „Puterea Dragostei” vedem ca Bianca este o concurenta sustinuta si apreciata. 

PUTEREA DRAGOSTEI, 28 FEBRUARIE 2019. Va primi Bianca cele mai multe voturi? Vom afla, insa reactiile fanilor sunt apreciative la adresa concurentei originare din Constanta. „Noi trebuie sa o mentinem protejata pentru a nu fi iar eliminata.Deci votam doar Bianca. Orice vot dat unui alt concurent e un vot in minus pentru ea. Hai, la vot bibisori!„, a scris o fana a emisiunii.

Un alt fan a comentat pe grupul „Puterea Dragostei”: „Măi, Bianca, măi, cum ți-ai permis tu să îi spui lui Hamude că unul dintre băieții din casă ți-au cerut să-l votezi pentru eliminare? Dar chiar așa? Nu ai înțeles nici pana acum ca tu nu ai voie sa spui nimic sau sa ai vreo persoana apropiata în acea casa? Dar chiar nu vezi ca toată lumea face strategii ca tu sa ieși?

Ce prostuța ai fost când ai ales sa ii mai dai o șansă nesuferitului de Adrian :/ Și acum regretam mulți ca l-am votat. I-ai cerut sa faceți cuplu fals? Wow… I-ai spus ca îl iubești? Ce e nou în asta? Oricum în casa aia toți își spun te iubesc, dar nimeni nu simte.

Tu, fata draga, orice faci ești criticata. Daca spui adevărul despre x și y, ești rea. Dacă îți spui părerea, ești imbarligatoare. Nimic din ce faci tu nu e bine. Asa ca… Capul sus și mergi înainte. Vorba aia: Câinii latră, ursul merge. Pe noi nu ne poate influenta Nonel Bombonel sa nu mai fim de partea ta„.

PUTEREA DRAGOSTEI, 28 FEBRUARIE 2019. O poza cu Andy de la Puterea Dragostei in aparenta postura de a saruta o femeie insarcinata a facut valuri pe retelele de socializare. Pe paginile de fani ai emisiunii ”Puterea Dragostei” poza a facut valuri, insa in cele din urma s-a dovedit ca in fotografie nu era Andy.

PUTEREA DRAGOSTEI, 28 FEBRUARIE 2019. Show-ul matrimonial „Puterea dragostei”, prezentat de Andreea Mantea la Kanal D, se bucura de aprecierea a sute de mii de romani, editie de editie, drept dovada stau si audientele uriase inregistrate, care au clasat de cele mai multe ori statia pe primul loc in topul audientelor, pe toate targeturile.

Incepand de luni, 4 februarie, „Puterea dragostei” si-a schimbat ora de difuzarea a celei de-a doua parti ale emisiunii. Astfel, show-ul poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 11:00, si de la ora 17:00. Galele sunt difuzate in fiecare sambata, de la ora 15:30, la Kanal D.

Articole asemănătoare

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 9 REZUMAT, 31 MARTIE 2017. Kemal cade intr-o capcana gandita de Emir

Delia Ion

NEATZA CU RAZVAN SI DANI, 21 OCTOMBRIE 2016. Dani Otil a prins buchetul miresei!

Lucy Ionesco

MPFM 3 MARTIE 2015. Elly este acuzata ca se foloseste prea mult de statutul de iubita a lui Cristian

Delia Ion