PUTEREA DRAGOSTEI, 6 MARTIE: Un nou scandal in casa, protagonisti Bogdan pe de o parte si Andy, Alex si Adrian

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 6, 2019 16:47

PUTEREA DRAGOSTEI, 6 MARTIE: Un nou scandal in casa, protagonisti Bogdan pe de o parte si Andy, Alex si Adrian

PUTEREA DRAGOSTEI, 6 MARTIE: In editia de astazi “Puterea dragostei”, in casa baietilor s-a iscat un nou scandal. Protagonistii au fost nimeni altii decat Bogdan pe de o parte si Andy, Alex si Adrian pe de alta parte. Tot astazi, fetele de la “Puterea dragostei” au avut o plimbare cu peripetii prin Istanbul. 

PUTEREA DRAGOSTEI, 6 MARTIE: Momente tensionate in casa “Puterea dragostei”! Bogdan si Andy, la un pas de incaierare! Iata de la ce anume a plecat totul si la ce s-a ajuns! Bogdan le-a reprosat lui Andy si lui Alex ca l-au barfit pe la spate.

In editia de astazi “Puterea dragostei“, in casa baietilor s-a iscat un nou scandal. Protagonistii au fost nimeni altii decat Bogdan pe de o parte si Andy, Alex si Adrian pe de alta parte.

Vizibil deranjat de atitudinea colegilor sai, Bogdan a rabufnit si le-a reprosat lui Andy si Alex ca l-au barfit impreuna cu Adrian, asemenea unor femei.

“Va duceti toti trei, muierilor si il barfiti Bogdan pe la spate!”, a spus Bogdan. Simtindu-se jignit, Andy nu s-a lasat mai prejos si a ripostat, incercand sa il intimideze pe Bogdan. Acesta i-a sugerat ca ar face bine sa taca, pentru ca ltfel va avea de suferit.

Iti recomandam si: PUTEREA DRAGOSTEI. Voturi, concurenti eliminati. LIVE VIDEO

“Vezi usor cum vorbesti! Vrei sa ma descalific cu tine? Vezi cu astea cu muierile!”, a replicat Andy. 

PUTEREA DRAGOSTEI, 6 MARTIE: Intre timp, concurentele de la “Puterea dragostei” au revenit la sentimente mai bune una fata de cealalta si obisnuiesc sa iasa impreuna sa se distreze, in afara casei.

Fetele de la “Puterea dragostei” nu au permisiunea de a iesi la plimbare prin Istanbul insotite de baietii din casa, indiferent daca au sau nu o relatie, conform regulamentului impus de emisiune. Acestea pot iesi sa se relaxeze la shopping sau sa se distreze, sa se relaxeze.

De curand, Raluca a publicat cateva filmulete scurte, pe contul ei de socializare, in care apare alaturi de alte colege din casa “Puterea dragostei”, in timp ce se aflau intr-o masina. Extrem de fericite si relaxate, acestea pareau ca ar fi intrat in atmosfera de club, deoarece fredonau versurile melodiei care se aude pe fundal.

Cea care pare sa fi dat tonul distractie este nimeni alta decat Raluca, aceasta pare foarte fericita ca se afla alaturi de fete si merg impreuna sa se distreze, sa cante si sa danseze, sarbatorind oarecum in avans ziua femeii, care se apropie cu pasi repezi.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.