PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 12, 21 ianuarie 2015

Bogdan
By Bogdan ianuarie 21, 2015 23:29

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 12, 21 ianuarie 2015

Sila il paraseste pe Boran si pleaca spre Istanbul cu Emre, Azad si Narin. Acest lucru se intampla chiar in momentul in care Boran se hotarase sa lase definitiv in urma trecutul si sa se dedice in totalitate casniciei ci Sila.

Varul lui Boran, Cihan, afla despre fuga Silei chiar de la fratele sau care tocmai se intorsese de la aeroport. Vestea il bucura foarte mult pe Cihan care intrevede deja momentul razbunarii fata de varul sau.

Azad si Narin inteleg ca, in momentul in care clanul va afla despre fuga lor, va trimite oameni insarcinati cu uciderea lor, conform vechilor traditii din Midyat.

Emre incearca sa-i linisteasca explicandu-le ca domeniul in care sunt gazduiti este aparat de adevarata armata de oameni de paza, bine inarmati.

Este momentul in care Sila isi da seama ca a inlocuit o forma de captivitate cu o alta, aparent mai lejera insa la fel de disconfortanta.

Tristetea acapareaza casa parintilor natali ai Silei si ai lui Azad in momentul in care Celil este informat de fiul sau ca au fugit la Istanbul.

Sila se reacomodeaza cu greu in casa parintilor adoptivi. Totul pare schimbat si ea nu se mai simte confortabil in acel loc.

Sila ii suna si ea pe parinti. Incearca sa le explice motivele pentru care a parasit localitatea natala insa se loveste insa de credinta parintilor care inteleg ca vor fi judecati conform traditiilor locului.

Intre timp, Cihan impreuna cu tatal lui merg la conacul lui Boran pentru a le aduce vestea cea rea.

Sila incearca sa-l sune pe Boran pentru a-si cere scuze insa in momentul in care acesta ridica receptorul, Sila inchide fara a-i spune vreo vorba.

Emre si tatal lui ii invita la cina pe Sila, Azad si Narin. Sila coboara in living imbracata elegant si avand la gat medalionul daruit de Boran, de ziua ei.

Este informata de starea precara a afacerilor lasate mostenire de parintii ei adoptivi.

Dupa cina, Emre ii reproseaza Silei ca este foarte distanta fata de el si ii cere sa-i spuna daca se va casatori cu el insa aceasta ii aduce aminte ca este casatorita cu Boran si ca ea s-a schimbat foarte mult in timpul petrecut la Midyat.

Cihan si tatal sau ajung la casa lui Boran si informeaza familia acestuia de cele intamplate. Boran refuza sa creada cele relatate de varul sau si, intr-un gest de disperare, merge la aeroport pentru a se convinge personal.

Merge apoi la biserica unde se inatalneste cu Abay, cel mai bun prieten al lui, care ramane surprins de cele auzite.

Abay ii cere lui Boran sa se adune si sa constientizeze ca este seful clanului si ca va trebui sa ia masuri conform acestei functii.

Clanul se reuneste la domeniul lui Boran pentru a lua masurile necesare respectarii traditiei. Se decide ca a doua zi Cilal, tatal Silei, sa mearga la Istanbul pentru a-si ucide cei doi copii in timp ce lui Boran ii revine sarcina de a-i executa pe sora sa si pe Emre, cel care regizase fuga Silei la Istanbul.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.