1.1 C
România
25 noiembrie 2020
Social

RABLA 2015 a inceput. Lista producatorilor auto validati in programul Rabla disponibila online

Programul Rabla 2015 pentru persoane fizice a inceput luni, 27 aprilie. Persoanele interesate se pot înscrie din 27 aprilie in cadrul programului Rabla la un dealer autorizat, pentru a-şi rezerva tichetul de 6.500 de lei, pe care-l primesc pentru a cumpăra o maşină nouă la casarea celei vechi. Lista producătorilor şi dealerilor auto validaţi în programul Rabla 2015 va putea fi consultată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Persoanele înscrise în programul Rabla vor beneficia de un tichet de 6.500 de lei, în schimbul casării maşinii mai vechi de opt ani. Doritorii vor beneficia de reducerea respectivă la cumpărarea unui autoturism nou de la producătorul la care s-au înscris.

Totodată, clienţii pot ceda prima de casare în favoarea altor persoane care doresc să-şi cumpere o maşină nouă.

În cadrul programului Rabla 2015, cu o valoare totală de 200 de milioane de lei, a fost alocat un număr de 20 de mii de tichete pentru persoane fizice şi cinci mii de tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice.

În plus, cei care participă la program pot beneficia de eco-bonusuri, la cumpărarea unor autoturisme cât mai nepoluante. Valoarea eco-bonusurilor e cuprinsă între 750 şi 2.500 de lei.

Lista producătorilor şi dealerilor auto validaţi în programul Rabla 2015 va putea fi consultată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Stiri pe aceeasi tema

Asociatia pentru Protectia Pacientilor: Pacientii neasigurati care merg la Urgenta ar trebui sa plateasca sau sa fie trimisi in ambulatorii

Cristiana Petrariu Bota

Regele Mihai este vizitat de Principesa Margareta in Elvetia. Casa Regala: Starea de sanatate a Majestatii Sale este fragila, dar stabila

Ioana Badulescu

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost retinut de procurorii DNA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult