Social

RABLA 2015 a inceput. Lista producatorilor auto validati in programul Rabla disponibila online

Programul Rabla 2015 pentru persoane fizice a inceput luni, 27 aprilie. Persoanele interesate se pot înscrie din 27 aprilie in cadrul programului Rabla la un dealer autorizat, pentru a-şi rezerva tichetul de 6.500 de lei, pe care-l primesc pentru a cumpăra o maşină nouă la casarea celei vechi. Lista producătorilor şi dealerilor auto validaţi în programul Rabla 2015 va putea fi consultată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Persoanele înscrise în programul Rabla vor beneficia de un tichet de 6.500 de lei, în schimbul casării maşinii mai vechi de opt ani. Doritorii vor beneficia de reducerea respectivă la cumpărarea unui autoturism nou de la producătorul la care s-au înscris.

Totodată, clienţii pot ceda prima de casare în favoarea altor persoane care doresc să-şi cumpere o maşină nouă.

În cadrul programului Rabla 2015, cu o valoare totală de 200 de milioane de lei, a fost alocat un număr de 20 de mii de tichete pentru persoane fizice şi cinci mii de tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice.

În plus, cei care participă la program pot beneficia de eco-bonusuri, la cumpărarea unor autoturisme cât mai nepoluante. Valoarea eco-bonusurilor e cuprinsă între 750 şi 2.500 de lei.

Lista producătorilor şi dealerilor auto validaţi în programul Rabla 2015 va putea fi consultată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Stiri pe aceeasi tema

Doctorul Mihai Lucan poate profesa intr-un spital de stat, urmand a fi cercetat sub control judiciar

Ioana Badulescu

Legile Justitiei, respinse de ICCJ: Proiectul trebuie trimis inapoi la Ministerul Justitiei. Nu e transparent si sunt nereguli la discutarea in Comisia speciala

Ioana Badulescu

Seful ANAF, Dragos Doros, dat in judecata de angajati pentru ca nu s-a aplicat majorarea salariilor

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult