Life

Radio 3Net „Florian Pittis” – La Multi Ani!

Postul Radio 3Net „Florian Pittiş” al Radiodifuziunii Române împlineşte, luni, 11 ani, de când emite numai pe Internet. Primul post de radio public din lume cu emisie exclusiv pe Internet, Radio3Net „Florian Pittiş” este, încă de la constituire (2004), un demers avangardist către New Media. 

Dacă la începuturile sale, Radio3Net era o curiozitate, un post la care se puteau urmări în direct audio-video realizarea şi realizatorii emisiunilor şi care conţinea zone interactive (chat cu cei din emisie, forum etc) şi biblioteci sau colecţii muzicale, acum acest post a devenit un portal, un instrument-prieten aproape complet al utilizatorului de Internet.

Iubitorii muzicii bune găsesc pe site-ul Radio3net.ro o impresionantă colecţie: Cele mai bune 500 de albume, cei mai buni 100 de artişti rock ai tuturor timpurilor, cei mai buni 100 de chitarişti, 1001 albume de ascultat intr-o viaţă, rarităţi muzicale, în mare parte înregistrate de pe vinil-uri sau benzi de magnetofon etc.

Cât despre Florian Pittiş, el obişnuia să spună că Radio 3net este cel mai bun lucru pe care l-a făcut în viaţa lui.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 4. Andreea Mantea, sexy si spectaculoasa, la ultima gala saptamanala

Delia Ion

Mihaela Radulescu nu e chiar asa cum apare la Romanii au Talent. Imaginea care sparge mitul tineretii vesnice

Cristiana Petrariu Bota

De Craciun, conteaza cum ne comportam! Psihologul Ienke Iuhos explica in ce fel se modifica stilul nostru comportamental de Sarbatori

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult