Radio Romania
Life

Radio Romania, printre cele mai bune posturi de radio din Europa. Modificarea legii SRR – SRTV nu va rezolva problemele TVR

Academicianul si istoricul Razvan Theodorescu este de parere ca propunerea privind modificarea legii de organizare si functionare a SRR si SRTV nu rezolva problemele financiare ale Televiziunii Publice, institutie care trebuie sa sprijinita sa faca cultura si sa reprezinte publicul. Propunerea de modificare a Legii de organizare şi funcţionare a Radioului şi Televiziunii publice din România generează reacţii şi în afara ţării. Adam Burakowski, cercetător la Institutul de Studii Politice al Academiei de Ştiinţe din Polonia, spune că Radio România este unul dintre cele mai bune posturi de radio din Europa.

”Nu le depăşeşte, pentru că după plecarea regretatului Nicolau, managementul televiziunii a fost prost şi tendinţa dominantă de a merge pe urma televiziunilor comerciale pentru rating a fost nenorocirea televiziunii actuale”, a spus Razvan Theodorescu, citat de Radio Romania Actualitati.

”Televiziunea publică nu trebuie să facă rating, ea trebuie să fie sprijinită pentru că reprezintă publicul, ea trebuie să facă instrucţie, ea trebuie să facă cultură, muzică, să dea filme şi să nu desfiinţeze Teleenciclopedia”, a adaugat academicianul Razvan Theodorescu.

Citeste si: Radio Romania, in pericol din cauza unei initiative legislative promovata in Parlament in procedura de urgenta

Interviu cu PAUL GRIGORIU la casa de la Buciumeni: Radioul a fost viata mea! VIDEO

Radio România, „unul dintre cele mai bune posturi europene de radio”

Propunerea de modificare a Legii de organizare şi funcţionare a Radioului şi Televiziunii publice din România generează reacţii şi în afara ţării.

Adam Burakowski, cercetător la Institutul de Studii Politice al Academiei de Ştiinţe din Polonia, spune că Radio România este unul dintre cele mai bune posturi de radio din Europa Centrală şi de Est.

„Urmăresc Radio România de aproape 10 ani, deja, şi mai ales cu privire la reflectarea fenomenelor culturale şi istorice. Sunt cercetător în domeniul istoriei şi am scris mai multe cărţi despre România şi despre dictatura Ceauşescu şi le-am publicat şi în ţara dumneavoastră. Am dat mai multe interviuri la Radio România şi la Televiziunea Română şi am prieteni în România.

Cred că Radio România este unul dintre cele mai bune posturi de radio din Europa Centrală şi de Est. Am prieteni aici, la Varşovia, care ascultă pe unde lungi Antena Satelor. Ne place muzica populară românească, cultura română şi vrem ca Radio România să îşi poată împlini şi pe mai departe misiunea de post public. Hai, Radio România!”, a declarat Adam Burakowski.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

Related posts

MPFM 19 FEBRUARIE 2015. Nicolae crede ca staful nu le acorda mamelor suficienta atentie

Delia Ion

Cu ochii pe Istanbul, pana pe 10 martie. Expozitie de fotografie semnata de Romeo Catalin Calugaru

Lucy Ionesco

MPFM SEZONUL 3: Andrei si Cristina trec la faza de maturitate a cuplului

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult