Radu Mazare a demisionat din toate functiile detinute in PSD. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 19, 2015 21:39

Radu Mazare a demisionat din toate functiile detinute in PSD. VIDEO

Radu Mazare a anuntat, joi seara, ca a demisionat din toate functiile din PSD. Primarul Constantei a afrimat, la Romania TV, ca si-a dat demisia din toate functiile pe care le detinea in PSD, gestul sau avand loc chiar astazi. Radu Mazare a mai adaugat ca pana in vara anului 2015 nu va mai fi nici la Primaria Constanta.

Radu Mazare a adaugat ca ramane deocamdata membru PSD, deoarece in caz contrat nu va mai putea fi primar.

“Nu voi mai fi primar multa vreme. Pana in vara nu voi fi mai edil in Constanţa. Astazi (joi – n.r.) mi-am dat demisia din toate functiile pe care le deţineam la partid. Membru de partid inca sunt, altfel pierd functia de primar”, a declarat Radu Mazare la Romania TV.

HotWeek.ro iti recomanda si: De ce vrea Radu Mazare sa renunte la Primaria Constantei

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitiei au respins,marti, solicitarea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva pentru 30 de zile a primarului Constantei, Radu Mazare, dupa ce acesta a fost retinut in arestul Politiei Capitalei pentru 24 de ore, fiind acuzat de trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, precum si doua infractiuni de conflict de interese.

Sursa video: Romania TV

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.