Radu Mazare a fost retinut de DNA intr-un dosar in care este implicat si partenerul sau, Sorin Strutinsky

Bogdan
By Bogdan martie 16, 2015 21:52

Radu Mazare a fost retinut de DNA intr-un dosar in care este implicat si partenerul sau, Sorin Strutinsky

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore, luni, pentru luare de mita, asa cum intuise dealtfel edilul de la malul mrii, care plecase la DNA luandu-si cu el o plasa cu cele necesare in caz ca nu se mai intoarce acasa, printre care un trening, o cruce si mancare. Radu Mazare a fost retinut la capatul catorva ore de audieri la sediul DNA, intr-un dosar in care este implicat si partenerul sau de afaceri, Sorin Strutinsky, deja arestat preventiv. 

Radu Mazare isi va petrece noaptea in arest, procurorii urmand sa ceara, marti, arestarea sa pentru 30 de zile. Radu Mazare a venit luni la DNA, spunand ca a fost chemat in cazul reclamatiei care i-a fost facuta de ANI si Horia Georgescu, pentru incompatibilitate si ca este pregatit pentru orice, iar in genta cu care a venit are trening, o carte, o cruce si mancare.

Radu Mazare, a fost retinut in acelasi dosar in care este pus sub acuzare si partenerul sau de afaceri, Sorin Strutinsky.

“Astazi am fost chemat in cazul reclamatiei pe care mi-au facut-o ANI si Horia Georgescu privind o incompatibilitate. Nu stiu ce acuzatii mi se vor aduce. A mai fost facuta o reclamatie similara in 2009, a fost anchetata, iar atunci procurorii au spus ca totul este in regula. Acum, probabil pe aceeasi reclamatie, imi vor fi aduse alte acuzatii”, declara Mazare, luni, la intrarea la audieri.

“La momentul respectiv, in 2009, cei de la ANI au considerat ca este conflict de interese, procurorii au cercetat si au spus ca nu este, acum mi s-a facut iar o reclamatiue pentru acelasi motiv”, mai spunea primarul.

Radu Mazare a explicat ca acest caz are legatura cu faptul ca TV Neptun si Ziarul Telegraf au castigat anumite licitatii la Primaria Constanta. Atat la postul de televiziune, cat si la publicatia constanteana, actionar este omul de afaceri Sorin Strutinsky. Legatura dintre Mazare si Strutinsky este aceea ca ambii detin actiuni la Hotelul Flora, a adaugat primarul Mazare.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.