Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar: Constanta si constantenii au fost sufletul meu si datoria mea in tot acest timp
Politica

Radu Mazare a fost suspendat din functia de primar al Constantei, prin ordin al Prefectului

Primarul Constantei a fost suspendat din functie astazi, dupa 15 ani in care a ocupat fotoliul de edil al municipiului de la malul marii. Prefectul Ion Constantin a luat aceasta decizie si a emis ordinul de suspendare ca urmare a adresei transmise de Sectia Penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) prin care a fost comunicata dispozitia de arestarea preventiva a acestuia.

Radu Mazare este in prezent arestat preventiv pentru infractiunea de luare de mita, iar decizia de suspendare din functie este valabila pana la incetarea masurii arestarii preventive si poate fi atacata in instanta de contencios administrativ.

Ordinul i-a fost adus la cunostinta atat lui Radu Mazare, cat si Consiliului local Constanta si secretarului orasului si are la baza prevederile din Legea Administratiei Publice Locale nr. 215/2001, in temeiul prevederilor din Legea nr. 340/2004.

Stiri pe aceeasi tema

Dumitru Pelican a fost exclus din ALDE, Daniel Barbu este noul lider al grupului parlamentar

Victor Ponta si ministrii Finantelor, Muncii si Educatiei vor discuta despre majorarea salariilor din invatamant

Cristiana Petrariu Bota

Dragnea spune ca discutia despre suspendare va continua: Nu e o victorie revocarea lui Kovesi

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult