Radu Mazare cere azil politic in Madagascar, anunta avocatul fostului primar al Constantei
Politica

Radu Mazare cere azil politic in Madagascar, anunta avocatul fostului primar al Constantei

Radu Mazăre a solicitat azil politic în Madagascar, transmite România TV. Informaţia vine de la avocatul fostului edil al Constanţei care a depus astăzi la instanţă un certificat de solicitare de azil, care ar atesta că acesta este azilant în Madagascar pe o perioadă de un an.

Joi a avut loc la Instanţa Supremă un nou termen dosarul în care Radu Mazăre este judecat, alături de fratele său, Alexandru, pentru fapte de corupţie în legătură cu construirea de locuinţe sociale în campusul “Henri Coandă” din Constanţa.

Astăzi, instanţa a anunţat că a sosit răspunsul transmis de DNA privind implicarea SRI în dosar. În acest context, apărătorii au solicitat un nou termen pentru a studia răspunsul procurorilor anticorupţie. Magistraţii au admis solicitarea avocaţilor, stabilind un nou termen pentru 7 iunie.

Stiri pe aceeasi tema

PNL cere o reforma ampla in administratia publica, cu modificari inclusiv in responsabilitatile primarului

Cristiana Petrariu Bota

PROIECT AUTONOMIE UDMR: Zoltan Kovacs: Romania nu trebuie sa se teama

Cristiana Petrariu Bota

PNL are noi reguli de aparitie la TV. Ce vor trebui sa faca liberalii invitati la emisiuni televizate

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult