11.4 C
România
28 octombrie 2021
Antena 3 LIVE
Lumea Facebook

Radu Tudor: Multumesc Rares Bogdan, Victor Ciutacu, Andreea Cretulescu, Dragos Patraru

Jurnalistul Radu Tudor a postat pe blogul sau personal un mesaj de multumire adresat unor colegi din presa care si-au exprimat solidaritatea fata de posturile Antena Group. 

Antena 3 trece prin momente foarte dificile. Si alte patru televiziuni : Antena 1, Antena Stars, Euforia tv, ZU Tv. Si un post de radio : Romantic. Si un ziar : Jurnalul national.

Daca guvernul Ciolos si ANAF ne vor evacua, in ciuda recomandarilor ferme ale Senatului Romaniei si ale presedintelui Klaus Iohannis, transmisia se va intrerupe.

Asa cum s-a intamplat si la suspendarea si demiterea lui Basescu, s-au reactivat postacii platiti cu bani negri, cum ne-a anuntat DNA. Din bani furati de la buget, campanie pentru Basescu, Udrea si gasca lor de mafioti.

Intoxicarile si mizeriilor lor nu pot acoperi adevarul : daca suntem evacuati din sediul Antena din Bucuresti-Ploiesti, nu mai putem emite. Acolo sunt absolut toate echipamentele necesare transmisiei live a posturilor noastre. Mutarea lor nu poate fi facuta mai devreme de 9-12 luni. Orice alta sustinere ca ne putem muta maine in alt sediu si functiona fara probleme este o intoxicare ordinara, tipic stalinista. Si basista.

In acest context foarte dificil, vreau sa multumesc unor oameni. Am avut de-a lungul timpului dispute, puncte de vedere diferite, viziuni radical opuse, schimburi de sageti.

Azi, toate au trecut. In fata necazului, se dovedesc a fi oameni curajosi, de buna credinta, gata sa ne intinda o mina, noua, celor de la Antena 3.

Stiu ca vor exista voci care contesta acest gest al meu. Eu prefer sa favorizez de fiecare data buna credinta.

Sunt convins ca fiecare dintre noi, in momente dramatice, a avut parte de surprize de la oameni ce nu asteptai sa-ti fie neaparat alaturi.

E o lectie de viata.

Asadar : MULTUMESC RARES BOGDAN, DRAGOS PATRARU, VICTOR CIUTACU, DRAGOS BOTA, MARIUS GHILEZAN, ANDREEA CRETULESCU, CORNEL NISTORESCU !

Si zecilor de jurnalisti din toate provinciile istorice ale tarii care ne-au trimis mesaje de solidaritate.

Este esential sa fim impreuna impotriva abuzurilor.

Solidaritatea, atat de rara, azi se manifesta.

Stiri pe aceeasi tema

MASTURBAREA LA FEMEI. Istoricul masturbarii la femei ca subiect in piesele muzicale

Delia Ion

Femeile sunt si ele complexate de dimensiunile vaginului lor

Delia Ion

FILME PORNO ONLINE. NYMPHO, o productie Brazzers.com care a provocat un mare scandal in Essex

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult