Raed Arafat ar fi in vizorul DNA, sustine Robert Turcescu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 13, 2015 12:21

Raed Arafat ar fi in vizorul DNA, sustine Robert Turcescu

Acuzatii incendiare facute de jurnalistul Robert Turcescu la adresa lui Raed Arafat. Turcescu scrie pe blogul sau ca Raed Arafat ca ar fi implicat in afaceri controversate cu ambulante. “Din ce stiu eu, DNA lucreaza la un dosar in care a inceput urmarirea penala in rem privind achizitia a peste 1000 de ambulante de la Deltamed”, scrie Robert Turcescu.

“Despre Raed Arafat si implicarea lui in achizitia de ambulante (peste 1300!) de la firma Deltamed a prietenului sau de o viata, Vasile Gorgan, s-au scris zeci, poate chiar sute de articole in ultimii ani. Dar este pentru prima oara cind veti vedea cu ochii vostri cit plateste Ministerul Sanatatii pe o ambulanta, UNA SINGURA!, achizitionata recent ( pe 29.05.2015) de la aceeasi firma, Deltamed: 175.000 de euro! Mie zau ca mi se pare enorm, dar nu vreau sa ma dau specialist in preturi. Ma uit numai cu un sentiment de profund dezgust la cit de nevolnic e Arafat cind vine vorba de gasit un biet planorist prabusit in padurile patriei. Priviti documentul si spuneti voi daca e bine sau rau.

P.S. Din ce stiu eu, DNA lucreaza la un dosar in care a inceput urmarirea penala in rem privind achizitia a peste 1000 de ambulante de la Deltamed. Oare ce-o mai fi cu el?”, scrie Robert Turcescu pe blog.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.