Raed Arafat sustine o prezentare in Bulgaria la dezbaterea "Exercitiile majore cu victime multiple - experienta romana"
Comunicate Social

Raed Arafat sustine o prezentare in Bulgaria la dezbaterea „Exercitiile majore cu victime multiple – experienta romana”

„Exercitiile majore cu victime multiple – experienta romana” este titlul dezbaterii in cadrul careia, astazi, dr. Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne (#MAI) si sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta (#DSU), sustine o prezentare bazata pe expertiza solida dobandita in ultimii ani.

Evenimentul are loc in Bulgaria, la Varna, in cadrul Universitatii de Medicina „Profesor Doctor Paraskev Stoyanov”, iar tema argumentata de oficialul roman – „Preparing for mass casualties incidents”, se axeaza pe exercitiile internationale desfasurate in tara noastra, precum NATO – 2016, Seism 2016, Serbia 2018, EuModex 2018.

In cuprinsul acestei prezentari, dr. Raed Arafat prezinta in mod aplicat – in fata unei audiente de aproximativ 200 de persoane – modul de implementare, lectiile invatate si concluziile Exercitiului EuModex 2018, cel mai mare exemplu de bune practici pus in aplicare in ultimii ani de un stat din Uniunea Europeana.

De prcizat ca evenimentul organizat pentru al treilea an consecutiv de tara vecina se desfasoara pe parcursul a doua zile, pana miercuri inclusiv, iar pe agenda cursului privind „Gestionarea dezastrelor si a crizelor cu victime multiple” sunt dezbatute: managementul si organizarea activitatilor specifice protectiei civile pe timpul dezastrelor si crizelor, inclusiv asistenta medicala.

Stiri pe aceeasi tema

Elevii din Bucuresti vor beneficia de abonamente gratuite incepand cu data de 11 februarie

Cristiana Petrariu Bota

Nuntile, in vizorul ANAF. Tinerii casatoriti vor fi cautati de Fisc dupa luna de miere, statul le va cere nume, numere de telefon si adrese

Ioana Badulescu

Minivacanta de 1 Mai aglomereaza punctele de frontiera la granita cu Ungaria

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult