2.1 C
România
26 noiembrie 2021
ANM a emis o avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente in mai multe judete din centrul tarii
Comunicate

RAJA Constanta activeaza comandamentul de urgenta din cauza ploilor

COMUNICAT DE PRESA – În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de precipitații abundente –ploi, dar și intensificări ale vântului, ce pot depăși 60 – 70 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, începând de duminică, 11 octombrie 2015, ora 10,00 și până luni, 12 octombrie 2015, ora 18,00. Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului vor fi constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, ce ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

RAJA Constanța: Asigurăm toţi abonaţii societăţii că se vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

RAJA Constanța: Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratele societăţii, după cum urmează: pentru județul Constanța la numărul de telefon: 0241.66.44.44; pentru județele Ialomița și Călărași la telefon 0243.36.17.70; pentru Ilfov, Prahova și Dâmbovița la numărul de telefon 0752.020.695, iar pentru Brașov – 0756.015.121.

Stiri pe aceeasi tema

Raed Arafat sustine o prezentare in Bulgaria la dezbaterea „Exercitiile majore cu victime multiple – experienta romana”

Cristiana Petrariu Bota

Ionel Palar, deputat PNL: Palatul Victoria nu e o scoala in care activul PSD sa invete sa guverneze

Cristiana Petrariu Bota

Programul bancilor de Craciun 2020. Cand sunt deschise unitatile BRD intre 24 si 28 decembrie 2020

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult