Raluca Turcan: Executarea pedepsei pentru coruptie la domiciliu, o decizie luata pentru a-i scapa pe liderii PSD-ALDE de dosare. PNL este categoric impotriva acestui amendament

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 4, 2018 11:25

Raluca Turcan: Executarea pedepsei pentru coruptie la domiciliu, o decizie luata pentru a-i scapa pe liderii PSD-ALDE de dosare. PNL este categoric impotriva acestui amendament

Liderul liberalilor din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a declarat ca executarea pedepsei pentru coruptie la domiciliu este o decizie halucinanta, luata pentru a-i scapa pe liderii PSD-ALDE de dosare si de executarea pedepsei. Amintim ca mai multe amendamente ale PSD au fost adoptate marti de Comisia juridica din Camera, acestea vizand masuri alternative de executare a pedepselor privative de libertate.

Unul dintre amendamente prevede ca persoanele condamnate, inclusiv pentru fapte de coruptie, cu pedepse de pana la 5 ani de inchisoare, sa poata beneficia de executarea pedepsei la domiciliu sau executarea fractionata a pedepsei in zilele de sambata si duminica intr-un centru special infiintat.

In acest context, liberala Raluca Turcan a spus la RFI ca cei de la PSD si-au propus sa demonstreze ca intr-adevar pot sa faca orice in Parlamentul Romaniei si a subliniat ca PNL este “categoric impotriva acestui amendament”.

“Ce este mai devastator este ca au si un comportament extrem de tendentios, ca sa nu zic distructiv, la adresa a tot ceea ce inseamna dezbatere parlamentara, pentru ca acest amendament este facut la un proiect de lege al PNL, in acord cu tot ceea ce inseamna cadru european privind pedepsele compensatorii si din nefericire, cei de la PSD si-au propus sa demonstreze ca intr-adevar pot sa faca orice in Parlamentul Romaniei. Majoritatea lor distructiva s-a manifestat ca atare”, a declarat liderul deputatilor PNL pentru RFI Romania.

Turcan a mai aratat ca PNL este “categoric impotriva acestui amendament” si ca astfel de decizii sunt luate doar pentru a-i scapa pe liderii coalitiei de guvernare, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, “fie de dosare, iar daca nu pot de dosare, cu siguranta de executarea pedepsei”

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.