7.6 C
România
15 octombrie 2021
Partidul lui Ciolos va lua din voturile PNL, considera politologul Stelian Tanase
Politica

Raluca Turcan il invita pe Dacian Ciolos in PNL

Premierul Dacian Ciolos este curtat de partide. Partidul National Liberal (PNL) il invita fara rezerve pe Dacian Ciolos sa se inscrie in randul membrilor sai, invitatia fiind facuta prin vocea vicepresedintelui liberal, Raluca Turcan. Turcan precizeaza, insa, ca decizia ii va apartine premierului tehnocrat.

Intrebata ce rol vede pentru Dacian Ciolos dupa 2016, Raluca Turcan a raspuns: „Din punctul meu de vedere, Dacian Ciolos ar fi binevenit in Partidul National Liberal. Eu mi-as dori sa-l vad in continuare pe scena politica si sunt convinsa ca va veni si un moment in care domnia sa va evalua daca va ramane tehnocrat sau va dori sa faca pasul spre politic. Cred ca in momentul de fata este prematur”.

Turcan a precizat ca PNL s-ar bucura sa-l aiba pe Dacian Ciolos in randul membrilor sai, insa admite ca decizia este la premier.

„Domnia sa intelege foarte bine ca Partidul National Liberal s-ar bucura sa-l aiba in randul membrilor sai. Cred ca mai degraba decizia este la domnia sa. Evaluarea va fi una personala si va vedea daca ramane in sfera tehnocrata sau va face pasul spre politic. De altfel, cred ca a si afirmat lucrul acesta, ca pana in momentul de fata nu s-a gandit, iar daca va veni un moment in care sa-si regandeasca parcursul profesional, se va gandi si la politica”, a spus vicepresedintele PNL.

Premierul Dacian Ciolos a declarat de mai multe ca nueste interesat sa intre in politica.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Corina Cretu, despre simplificarea regulamentului politicii de coeziune, aplicabila din martie 2018

Ioana Badulescu

Ce spune Gorghiu dupa decizia CCR privind alegerile intr-un singur tur de scrutin

Cristiana Petrariu Bota

Dan Dragulin, primarul municipiului Calarasi, a murit din cauza coronavirusului

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult