Ramona Manescu ar putea candida la Primaria Constanta

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 30, 2015 15:02

Ramona Manescu ar putea candida la Primaria Constanta

Ramona Manescu, europarlamentar PNL, ar putea candida la Primaria Constanta. Decizia va fi luata, insa, de Biroul Politic al partidului. Intrebata despre o eventuala candidatura la Primaria Constantei, Ramona Manescu a afirmat ca va lua in calcul aceasta varianta, daca Biroul Politic al PNL va considera ca este una dintre persoanele care ar trebui sa intre in cursa pentru alegerile locale. Declaratia a fost facuta, duminica, la o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL Constanta. 

“Daca Biroul Politic va considera ca sunt una dintre persoanele care ar trebui sa intre, sigur ca voi accepta acest lucru si voi intra in cursa interna”, a declarat Ramona Manescu, citata de televiziunile de stiri.

Ramona Manescu a mai spus ca municipiul Constanta a evoluat in ultimii ani, insa nu suficient, avand in vedere potentialul pe care il are, dar si nevoile constantenilor.

Te-ar putea interesa si: Ramona Manescu cere statelor UE sa gaseasca urgent solutii pentru combaterea problemelor de securitate

“Constanta a evoluat, nu putem spune ca nu a evoluat. Nu a evoluat suficient comparativ cu potentialul pe care il are si comparativ cu nevoile pe care constantenii le au. A evoluat poate mai mult in functie de anumite zone de interes si mai putin de interesul general si aici putem observa cu totii ca exista loc de mult mai bine”, a precizat Ramona Manescu.

Ramona Manescu a mai declarat ca s-a inscris recent in PNL Constanta, adaugand ca este de fapt o revenire in filiala in care a intrat prima oara in 1990. In varianta in care nu va candida la Primaria Constanta, Ramona Manescu a afirmat ca va sustine echipa PNL Constanta sa castige atat Primaria, cat si presedintia Consiliului Judetean.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.