Ramona Osz si Robert Popescu de la INSULA IUBIRII 2016, doua ispite care fac ravagii
Viata bate filmul

Ramona Osz si Robert Popescu de la INSULA IUBIRII 2016, doua ispite care fac ravagii

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016: Ramona Osz si Robert Popescu de la INSULA IUBIRII 2016 sunt doua ispite care vora prinde pasiuni fierbinti printre concurenti. Ramona Osz este ispita feminina care va înnebuni bărbații de la „Insula iubirii”, cu corpul ei de zeiță. Robert Popescu, vikingul de la INSULA IUBIRII, a marturisit ca orice femeie poate cădea pradă unui bărbat”. Reality-showul INSULA IUBIRII debuteaza miercuri, 11 mai 2016, la Antena 1.

Robert Popescu, ispită în „Temptation Island – Insula Iubirii”, emisiune care începe astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat în exotica Thailanda, aflati mai jos ce a dezvaluit vikingul.

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016: Ramona Osz, ispită în ce l de-al doilea sezon al emisiunii Temptation Island – Insula iubirii, care are premiera astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, a făcut mărturisiri incredibile.

1. Ce ți-a plăcut cel mai mult pe timpul participării voastre la emisiune?

Mi-au placut schimbarile de situatie de la o ora la alta, atunci cand totul parea calm sau credeam ca stim ce se intampla si de fapt primeam vesti noi de pe insula cealalta. Suspansul in care stateam si incarcatura emotionala a cuplurilor au fost ceva unic, sa vezi cum munti de incredere sau dragoste pot fi daramati in ciuda juramintelor facute inainte de emisiune.

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016. Maria Ilioiu, scene HOT cu concurentii pe nisipul din Thailanda

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016: 2. Ți s-a părut vreodată greu? Când?

Nu mi s-a parut deloc greu, a fost o experienta incredibila si am trait si noi la aceeasi intensitate ca si cuplurile.

3. Pentru a-ți face cât mai bine rolul de ispită a fost nevoie uneori să minți, să manipulezi. Ți-a părut vreodată rău de concurenții care te-au crezut și au căzut în mrejele tale?

In cazul meu am considerat ca a fost necesar sa folosesc mici manipulari pentru a reflecta adevarul si consider ca am ajutat intr-un fel sau altul.

4. Cât de diferită este persoana care a participat la emisiunea Temptation island – Insula iubirii, faț ă de cea din realitate, din via ța de zi cu zi?

Nu exista nicio diferenta intre ele, sunt una si aceeasi persoana tot timpul, nu-mi place sa ma prefac sau sa joc vreun rol. Sunt mereu naturala si directa desi uneori oamenii pot intelege gresit.

CATALINA MANOLE, INSULA IUBIRII 2016. Ea e cea mai tare ispita!

5. Ce ai invățat despre tine odată cu participarea la această emisiune?

Am invatat ca totusi nu exista relatia perfecta, ca oamenii sunt foarte schimbatori (am primit o reconfirmare)si am descoperit ca pot fi eu cea care persevereaza atunci cand isi doreste sa cucereasca. Nu am mai fost pusa in situatia in care a trebuit sa cuceresc eu un barbat, de obicei ma cucereau ei pe mine și consider ca am descoperit si aceasta parte a mea.

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016: INTERVIU cu Robert Popescu, vikingul de la „Insula Iubirii”

Robert Popescu, ispită în „Temptation Island – Insula iubirii”, emisiune care începe astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat în exotica Thailanda

1. Ce ți-a plăcut cel mai mult pe timpul participării voastre la emisiune?
Mi-au plăcut foarte mult tematicile şi activităţile pe care le aveam în fiecare zi. Practic nu am avut timp să ne gândim la nimic…decât la ce se întâmplă acolo. Eram captivaţi de exoticul insulei şi bineînţeles de fetele din cupluri.

2. Ți s-a părut vreodată greu? Când?
Eu de felul meu sunt o persoană care acceptă orice provocare. Pentru mine participarea
la această emisiune a fost o rampă de a mă dezvolta şi a mă depăşi. Nu mi s a părut greu în niciun moment pentru că aveam un scop şi trebuia să mi-l îndeplinesc.

3. Pentru a-ți face cât mai bine rolul de ispită a fost nevoie uneori să minți, să manipulezi. Ți-a părut vreodată rău de concurenții care te-au crezut și au căzut în mrejele tale?
Jucând un rol în ispitirea unor feţe care sunt implicate fizic şi emoţional într-o relaţie, a
trebuit să minţim şi să manipulăm ca să le intrăm pe sub piele, să prindă încredere şi să se destindă atunci când suntem în preajma lor. Mie personal nu îmi pare rău pentru concurente, pentru că le-am făcut un bine deschizându-le mintea şi oferindu-le ceva ce nu au experimentat niciodată…un bărbat adevărat!

INSULA IUBIRII, 11 MAI 2016. Show fierbinte cu ispite si mai fierbinti la Antena 1

 

4. Cât de diferită este persoana care a participat la emisiunea „Temptation island – Insula iubirii”, față de cea din realitate, din viața de zi cu zi?
Ca orice om sunt o persoană dificilă şi am şi eu momentele mele în care sunt poate supărat sau nervos, însă pentru emisiune am încercat să fiu de două ori mai bun decât sunt de obicei, mult mai răbdător şi mult mai înţelegător în ceea ce privea problemele de pe insulă.

5. Ce ai învăţat despre tine odată cu participarea la această emisiune?
Am învăţat că orice femeie poate cădea pradă unui bărbat. Nu contează întotdeauna cât de bine arăţi, pentru unele contează doar să fii prezent, să asculţi, să înţelegi, să-i arăţi că e o femeie puternică şi că poate, să încerci să o îndrumi spre lucruri mai bune, chestiile astea funcţionează foarte bine…dacă ai avantajul unui fizic impresionant e de două ori mai bine. Un bărbat adevărat nu va fi niciodată un mitocan analfabet, întotdeauna va fi acel gentleman atent la fiecare detaliu, la fiecare privire, fiecare gest. M-am cunoscut pe mine mai bine şi mi-am setat standarde mult mai mari.

Stiri pe aceeasi tema

GALA BRAVO AI STIL, 25 NOIEMBRIE 2017. Concurenta eliminata saptamana aceasta. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

FINALA NEXT STAR, 12 MAI 2016. Castigatorul NEXT STAR, o surpriza! VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

MA NUMESC ZULEYHA EPISODUL 5 REZUMAT, 16 IANUARIE 2020

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult