15.5 C
România
26 octombrie 2020
Viata bate filmul

RANDY ROBERTS, X FACTOR 2015: Vocea care a ridicat nivelul X FACTOR

RANDY ROBERTS, X FACTOR 2015: Randy Roberts are 42 de ani si vine la X FACTOR Romania tocmai din Statele Unite. Randy are o cariera in SUA si totusi a venit la X FACTOR Romania. A cantat „All night long”, piesa lui Lionel Richie. Stefan Banica a fost curios sa afle de ce a venit tocmai la acest concurs si a aflat: Randy a fost prin Braila, deci a avut contact cu tara noastra.

In plus, „nimeni nu mi-a spus vreodata ca as fi supracalificat”, a adaugat Randy.

Rocky Roberts, tatăl concurentului X FACTOR, era un nume dominant în industria muzicală din Europa în anii ’60

RANDY ROBERTS, X FACTOR 2015: Juriul s-a ridicat in picioare la melodia lui Randy. Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu au dat trei de DA americanului venit la X FACTOR ROMANIA.

NATALIA MORARU, X FACTOR: Din Rep. Moldova, Natalia a lasat juriul X FACTOR in lacrimi

„Esti extraordinar. Si arati extraordinar. Raspunsul meu este DA”, a spus Delia dupa ce Randy Roberts si-a incheiat piesa.

RANDY ROBERTS, X FACTOR 2015: „Trebuie sa-ti spun ca prezenta ta ridica nivelul competitiei. Este bine ca ai venit, felicitari. Da, ai un da”, i-a spus Horia Brenciu lui Randy Roberts.

Randy ai farmec, voce stii sa te misti, ai de toate. Raspunsul meu este DA, DA, DA”, i-a spus si Stefan Banica.

„Poate sa cante orice”, a spus si Delia dupa aceea. „Stii toate artificiile acestei meserii”, a adaugat Stefan.

Randy Roberts vs tatal sau, Rocky Roberts

Este deja într-o trupă, are gene extraordinare în ale muzicii şi, totuşi, X Factor este o provocare pentru el. Jumătate american+cealaltă jumătate italian=Randy Roberts, un concurent cu stofă de câştigător!

BEATRICE APOSTU, X FACTOR 2015: A cantat cu Nick de la N&D si a venit la X FACTOR

Rocky Roberts, tatăl concurentului nostru, era un nume dominant în industria muzicală din Europa în anii ’60, iar toată faima a urmat câştigării unui concurs de muzică. Interesant, nu?! Dacă emblema lui era să poarte ochelari cu lentile negre de fiecare dată pe scenă, fiul său este o prezenţă modernă, iar ceea ce-l face de neuitat este părul lung creţ şi trupul sculptat.

Să ne întoarcem în prezent, adică la Randy. Deja are câteva file scrise remarcabil în muzică. Backing vocalist pentru Phil Collins şi mai apoi pentru englezul Craig David nu-i puţin lucru. Mai degrabă, Randy ar fi putut fi un invitat special pe scena noastră.

Aşadar, un profesionist faţă-n faţă cu profesionişti. Ce putea să se întâmple? Un boom de energie pe scenă şi o sală în picioare “All night long”, cum zice melodia cântată de el.

3DA au venit pe rând de la Delia, Brenciu şi bineînţeles, Bănică!

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2017. Afla ce i-au prescris astrele pentru ultima zi a anului!

Delia Ion

BACALAUREAT 2016. SIMULARE BACALAUREAT 2016 clasa a 11-a si a 12-a Romana, Matematica, Istorie

Cristiana Petrariu Bota

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 APRILIE. FLORIN SI ALEXANDRA S-AU INTORS IN EMISIUNE

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult