RAPID BUCURESTI ar putea reveni in Liga 1 incepand cu sezonul 2017-2018

Delia Ion
By Delia Ion mai 6, 2017 11:42

RAPID BUCURESTI ar putea reveni in Liga 1 incepand cu sezonul 2017-2018

Rapid Bucuresti ar putea reaparea in prim planul fotbalului romanesc mai repde decat si-ar fi inchipuit multi dintre iubitorii fotbalului de la noi din tara. Presa sportiva relateaza in ultimele zile despre interesul echipei FC Voluntari, actuala concurenta in Liga 1, de a prelua palmaresul clubului giulestean din 2003 si pana la momentul falimentului.

Planul ilfovenilor cuprinde si schimbarea numelui formatiei in Rapid Bucuresti, echipa urmand sa evolueze in primele sezoane pe actualul stadion al ecgipei FC Voluntari pentru ca din 2020 meciurile de acasa sa fie disputate pe Stadionl Giulesti care a intrat deja inr-un proces de modernizare in vederea organizarii Campionatului European din 2020.

Daca toti acesti pasi se vor respecta, din 2020 baza de Voluntari ar urma sa devina baza de pregatire a celor de la Rapid, iar academia de fotbal de la Voluntari va deveni academia Rapidului.

In urma victoriei de vineri seara cu ACS Poli Timisoara, scor 2-1, FC Voluntari se afla pe locul secund in clasamentul play-out-ului (30 de puncte), iar echipa condusa de Claudiu Niculescu pare a fi scapat de emotiile retrogradarii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.