RAPID BUCURESTI. Valerii Moraru: Rapid se salveaza sigur! La anul ne batem la titlu.

Delia Ion
By Delia Ion martie 4, 2015 11:31

RAPID BUCURESTI. Valerii Moraru: Rapid se salveaza sigur! La anul ne batem la titlu.

RAPID BUCURESTI este echipa momentului in Liga 1 asa cum reiese chiar si din declaratiile reprezentantilor cluburilor rivale Steaua si Dinamo. Ultima clasata, la finalul turului de campionat, a debutat in forta in retur cu o victorie obtinuta pe terenul actalei campioane Steaua, cu scorul de 1-0.

A urmat partida desfasurata pe teren propriu impotriva Viitorului, echipa patronata si antrenata de Gheorghe Hagi. Desi fanii giulesteni nu concepeau un alt rezultat in afara de victoria favoritilor, circumstantele au facut ca Rapidul sa fie multumit chiar si cu un rezultat de egalitate.

La pauza, scorul era de 0-0 insa gazdele evoluat deja intr-o inferioritate numerica de doi jucatori dupa ce Daniel Niculae si Josl au fost eliminati, primul direct cu cartonas rosu si al doilea dupa cumulul de cartonase galbene. Este motivul pentru care egalul obtinut de Rapid, la final, a fost privit de toata lumea drept o adevarata victorie.

Patronul giulestenilor, Valerii Moraru, a oferit o declaratie interesanta imediat dupa meci. Omul de afaceri a avut in vedere faptul ca Rapid a terminat in 9 jucatori meciul cu Viitorul si in 10 oameni partida cu Steaua.

“Un meci frumos, am zis asa: ca sa ne salvam de la retrogradare, trebuie sa jucam in 9 oameni, dar ca sa luam titlul sunt necesari 10. Se salveaza Rapidul, sigur!”, a spus plin de optimism Valerii Moraru.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.