RAR nu mai elibereaza carti de identitate pentru masinile Volkswagen cu norma de poluare Euro 5
Economie

RAR nu mai elibereaza carti de identitate pentru masinile Volkswagen cu norma de poluare Euro 5

RAR a sistat eliberarea cartilor de identitate pentru autovehiculele Volkswagen. Surse de pe piata auto, citate de televiziunile de stiri, transmit ca Registrul Auto Roman (RAR) a sistat eliberarea de carti de identitate pentru masinile Volkswagen cu norma de poluare Euro 5, potrivit unor surse din piata auto. Ministerul Transporturilor si Ministerul Mediului au inceput discutiile despre masurile care ar trebui luate in cazul Volkswagen.

Astfel, cei care au cumparat astfel de automobile ar putea fi nevoiti sa mai astepte pana ce autoritatile vor lua o decizie.

Estimarile arata ca in Romania au fost inmatriculate peste 130.000 de automobile Volkswagen cu motorizare Euro 5, echipate cu softul de manipulare a testelor de emisii, asta fara sa fie luate in calcul si celelalte automobile ale marcilor Seat, Skoda si Audi.

Oficialii RAR au precizat că este vorba de circa 100 de maşini noi, diesel, Euro 5, marca Volkswagen. „Ele vor rămâne blocate câteva zile în sistemul electronic, până se lămureşte situaţia. Cei care vin cu maşini uzate, din afara ţării, nu vor avea probleme”, au precizat oficialii RAR. În ceea ce priveşte soarta automobilelor deja înmatriculate, va avea loc o întâlnire între reprezentanţii a două ministere (Transporturi şi Mediu) cu cei de la RAR pentru a fi puse cap la cap informaţiile strânse până acum şi pentru a fi gândit un plan de acţiune.

Related posts

Impozitarea bacsisului a fost scoasa, Registrul de Bani nu se mai completeaza

Lucy Ionesco

PRIMA CASA 2020. Plafonul garantiilor a fost stabilit la 2 miliarde de lei. Statul va suporta 50% din valoarea finantarii in cazul locuintelor noi

Lucy Ionesco

Ovidiu Putura, noul sef al Consiliului de Administratie al CFR

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult