Rares Bogdan: Gorghiu si Blaga sa-si dea demisia de onoare. PNL e o cosmelie, nu o constructie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 21, 2016 18:50

Rares Bogdan: Gorghiu si Blaga sa-si dea demisia de onoare. PNL e o cosmelie, nu o constructie

Jurnalistul Rares Bogdan este de parere ca Alina Gorghiu si Vasile Blaga, copresedinti PNL, ar trebui sa-si dea demisia de onoare din fruntea partidului, dupa ce au adus PNL intr-o situatie imposibila, transformandu-l intr-o cosmelie, nu intr-o constructie. Criticile lui Rares Bogdan vin dupa cele trei schimbari ale candidatului PNL la Primaria Capitalei.

”Singurul gest normal de la PNL ar fi ca Gorghiu si Blaga sa-si dea demisia. Dupa ce si-au batut joc de Busoi, Orban si Munteanu, au ajuns la a-l alege pe dl. Predoiu, o persoana onorabila, dar pe care puteau sa-l aleaga inca de acum sase luni de zile. Dovedesc ca PNL este o cosmelie, nu o constuctie”, a mentionat Rares Bogdan.

In opinia sa, Blaga si Gorghiu au adus PNL intr-o ”situatie imposibila”. ”Ar putea face un simplu gest de onoare. Cred ca si dl. Olteanu ar trebui sa demisioneze”, a mai spus realizatorul.

Rares Bogdan a mai afirmat ca in situatia in care vom avea alegeri intr-un singur tur de scrutin, vom risca sa avem un primar ”ales cu 18-20%, cu o prezenta de 40-50%… undeva la 200.000 de oameni din peste 2 milioane de suflete”. Jurnalistul considera ca, in opinia sa, acest lucru ”este un atentat la adresa democratiei”.

Iti recomandam si: Rares Bogdan prezice suspendarea presedintelui Iohannis. Despre Ciolos: Unul dintre cei mai slabi premieri ai Romaniei

Radu Tudor: Multumesc Rares Bogdan, Victor Ciutacu, Andreea Cretulescu, Dragos Patraru

Alegerile in doua tururi ajuta foarte mult ca Romania sa semene tot mai serios cu o democratie consolidata, sustine Rares Bogdan.

”In momentul in care avem doup tururi de scrutin, cu siguranta vom avea un primar ales cu peste 50%, e o chestie de reprezentativitate. Da o forta mai mare primarului in a-si implementa proiectele in urbea respectiva”, a completat realizatorul Realitatea TV.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.