Rares Bogdan prezice suspendarea presedintelui Iohannis. Despre Ciolos: Unul dintre cei mai slabi premieri ai Romaniei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 20, 2016 12:50

Rares Bogdan prezice suspendarea presedintelui Iohannis. Despre Ciolos: Unul dintre cei mai slabi premieri ai Romaniei

Jurnalistul Rareș Bogdan este de parere ca presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat din functie la cel mult 6 luni de la alegerile parlamentare din toamna, deoarece acesta refuza sa preia cu adevarat puterea. Totodata, Rares Bogdan considera ca actualul guvern “plin de aroganti si atitudini superioare” are foarte putine realizari si este de parere ca Dacian Ciolos va fi considerat, la concurs cu Emil Boc, unul dintre cei mai slabi premieri ai Romaniei ultimilor 26 de ani.

Rares Bogdan mai considera ca PNL se indreapta cu pasi repezi catre disparitie, dupa modelul PNTCD, acesta fiind semnul ca “sobolanii parasesc corabia”.

“Încet și sigur PNL se îndreaptă spre soarta PNȚ-cd. Și uite așa se face zob și ultimul partid istoric. Cineva vrea să repete SCENARIUL din 1996-2000. Îmi este tot mai limpede. În prima faza vor face zob PNL-ul. În a doua vor lipi imaginea lui Emil Constantinescu tot mai agresiv de imaginea lui Klaus Johannis. După alegerile din Noiembrie și dezastrul liberal vor trece în maxim 6 luni la ….SUSPENDAREA Președintelui care pur și simplu refuză să preia cu adevărat puterea. NU ÎNȚELEGE că e tot mai izolat la Cotroceni. PSD condus de Zgonea sau Dâncu îl va propune pe Maior sau Dâncu pentru Președinte. Unul dintre ei va câștiga scaunul de la Cotroceni și astfel ROMÂNIA după mai bine de 12 ani va avea un președinte de stânga. Simplu și fără posibilitate de a bloca toate acestea. Pentru că DEMOCRAȚIA a murit în ROMÂNIA. Este un simulacru și atât. Un fel de…. Aaaaa, să nu uit, Cioloș va fi considerat la concurs cu Boc unul dintre cei mai slabi premieri ai ultimilor 26 de ani”, notează jurnalistul pe Facebook.

Radu Tudor: Multumesc Rares Bogdan, Victor Ciutacu, Andreea Cretulescu, Dragos Patraru

Rares Bogdan ar putea prelua ziarul si site-ul Romania Libera

”Multe speranțe, puține, foarte puține realizări însă un guvern plin de aroganți și atitudini superioare și cam atât…… Apropo vă reamintesc că au trecut 6 luni deja. Se vede ceva? Poate doar eu nu văd. România va fi din ce în ce mai mult în genunchi. Capitalul autohton va fi zob iar toți cei care iubesc ROMÂNIA și respecta istoria vor fi considerați retrograzi, conservatori sau pășuniști și un real pericol pentru viitorul luminos al țărișoarei. Cei plecați “afară” nu doar că nu se vor întoarce dar cred că rândurile lor vor spori și mai mult….. Și uite așa vom spune ‘A fost odată ROMÂNIA!”, a mai scris Rareş Bogdan.

“Toate acestea sunt scoase din mintea mea rămasă sănătoasă, nu e cazul sa îmi șoptească nimeni nimic, doar trebuie sa privesc cu atenție și fără implicare ceea ce se întâmpla pe scena publică. E evident”, își încheie Rareș Bogdan postarea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.