Rares Bogdan, critici la Dan Mihalache: Am sa ii reprosez multe lui Dan Mihalache si multora de la PNL
Politica

Rares Bogdan vorbeste la Jocuri de Putere cu Teodor Atanasiu despre sondajul potrivit caruia romanii vor alte partide

Jurnalistul Rares Bogdan il va avea invitat in emisiunea „Jocuri de Putere” de miercuri seara pe liberalul Teodor Atanasiu, cu care va discuta despre sondajul potrivit caruia peste jumatate dintre romani vor alte partide. Tot in emisiunea din aceasta seara, Rares Bogdan va dezvalui un raport despre ilegalitatile de la CNADNR, institutie al carei director a fost proaspat demis.

Potrivit anuntului facut de Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook, este vorba despre un raport al Corpului de Control al Ministerului Transporturilor despre „ilegalitatile petrecute sub umbrela sau cu complicitatea sefului demis al CNADNR, Narcis Neaga”. Potrivit documentului citat, in momentul inaugurarii tronsonului 3 al autostrazii Sibiu-Orastie „bomba cu ceas de pe Cunta-Saliste ticaia, iar autoritatile o auzeau”, dar „totusi, autostrada electorala a fost data in folosinta”.

Va prezentam mai jos postarea lui Rares Bogdan de pe pagina sa de Facebook.

„Astă-seară la Jocuri de Putere:
LIDER IMPORTANT AL PNL DESPRE FAPTUL CĂ 51% DINTRE ROMÂNI CER ALTE PARTIDE – ora 21.00
si 
RAPORT HALUCINANT DESPRE ILEGALITĂŢILE DE LA CNADNR – De ce nu avem autostrăzi şi şosele de centură – RADIOGRAFIA DEZASTRULUI – ora 22.00

În această seară, de la ora 21.00, unul dintre cei mai importanţi lideri ai PNL îţi spune cum interpretează liberalii sondajul năucitor care arată că 51% dintre români vor să voteze cu partide noi. Vei afla de la prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu dacă PNL îşi asumă vreo vină pentru dezgustul electoratului faţă de clasa politică, dar şi ce crede despre percepţia că 70% dintre acţiunile partidelor servesc interesele liderilor, nu pe cele ale cetăţenilor.

Cum va reuşi PNL să-şi primenească pupitrul de comandă? Câţi dintre actualii parlamentari si primari vor trece de noile criterii de integritate? Se mai poate strecura vreun penal printre furcile caudine?

Iar de la ora 22.00 vei vedea conţinutul RAPORTULUI INTEGRAL al Corpului de Control al Ministerului Transporturilor despre ilegalităţile petrecute sub umbrela sau cu complicitatea şefului demis al CNADNR, Narcis Neaga. Vei descoperi fapte incredibile şi situaţii care DEMONSTREAZĂ că în momentul inaugurării tronsonului 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie, bomba cu ceas de pe Cunţa-Sălişte ticăia, iar autorităţile o auzeau! Şi totuşi, autostrada electorală a fost dată în folosinţă! Cu stiinta CANCELARIEI PRIMULUI MINISTRU!

RADIOGRAFIA DEZASTRULUI – de ce nu avem autostrăzi şi şosele de centură, CINE PLĂTEŞTE?
Totul astă-seară la “Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM, de la 21.00 la 24.00″.

Articole asemănătoare

Trei nume pe lista PSD pentru propunerea de premier, niciuna nu vine oficial de la Dragnea

Ioana Badulescu

Mihai Tudose se declara de acord cu criticile lui Badalau la adresa lui Dragnea

Ioana Badulescu

Sondaj alegeri 2020: Ce candidat ar obtine cele mai multe voturi pentru Primaria Generala

Lucy Ionesco