RATB reintroduce linia Bucharest City Tour incepand cu data de 1 mai

Bogdan
By Bogdan aprilie 29, 2014 15:10

RATB reintroduce linia Bucharest City Tour incepand cu data de 1 mai

Veste buna pentru bucuresteni dar si pentru turistii care viziteaza Capitala. Incepand cu prima zi a lunii mai, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va pune in circulatie linia turistica Bucharest City Tour.

Pentru aceasta linie, vor fi puse la dispozitie autobuze supraetajate care vor parcurge o ruta de 15,4 km, de-a lungul a 14 statii, intr-un timp de aproximativ 50 de minute.

Pe data de 1 mai, cei interesati se vor putea bucura de o plimbare gratuita cu autobuzul, intre orele 10.00-22.00, in limita capacitatii de transport.

Traseul parcurs va trece prin urmatoarele locatii: Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos. Kiseleff si Piata Presei.

Tarifele de transport pentru aceasta linie sunt neschimbate: 25 lei/card, pentru adulti si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, beneficiaza de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice.

Turistii au la dispozitie ghiduri audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, harti si pliante, cu informatii despre obiectivele turistice de pe traseu, precum si conexiune la internet prin sistem wireless, gratuit. Pentru promovarea ofertei, a fost intocmita si harta “Bucharest City Tour”, cu un design nou si atractiv, care, pe langa datele generale, privind traseul si functionarea liniei (program, pret, statii), ofera si informatii despre posibilitatile de petrecere a timpului liber in Bucuresti.

O alta sursa de informatie, utila pentru turisti, o reprezinta flyerele “Bucharest City Tour”, ce contin informatii generale bilingve (romana si engleza), privind linia turistica si sunt disponibile in camerele hotelurilor partenere in acest proiect, precum si in centrele de vanzare RATB, in punctele de informare turistica, in aeroport si in principalele gari din Bucuresti.

Mai multe informatii pe site-ul: “Bucharest City Tour” precum si pagina de Facebook.
“In cei trei ani care au trecut de la demararea acestui proiect, Regia Autonoma de Transport Bucuresti a introdus mai multe elemente de optimizare a serviciilor si un nou concept de promovare, astfel ca linia s-a bucurat de un interes tot mai mare din partea celor care au ales Bucurestiul ca destinatie de vacanta, mai mult de jumatate dintre acestia fiind turisti straini”, se arata in comunicatul RATB.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.