Razvan Mironescu organizeaza o actiune de promovare a sportului in randul elevilor din Sectorul 6

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 15, 2015 20:30

Razvan Mironescu organizeaza o actiune de promovare a sportului in randul elevilor din Sectorul 6

Deputatul PNL, Razvan Mironescu, organizeaza sambata, impreuna cu Primaria Sectorului 6, o actiune de promovare a sportului in randul elevilor din scolile din sector, actiune intitulata “6 sporturi in Sectorul 6”.

Evenimentul se va desfasura sambata, incepand cu ora 10.00, in scolile din Sectorul 6. Cinci cluburi sportive cu sectii de copii​, alaturi de​ sectia de karate a Palatului Copiilor Golescu Grant,​​ vor sustine meciuri demonstrative de fotbal, baschet, mini-rugby, handbal, scrima si karate​,​ ​urmand ca antrenorii acestor cluburi sa​ initi​eze​ copiii prezenti in tainele acest​or sporturi.

“Am incredere ca toti copiii prezenti vor alege sa practice in viitor un sport in mod organizat si constant, asigurandu-si astfel o sanatate mai buna si o modalitate placuta si eficienta de petrecere a timpului liber. Va asteptam cu drag!”, sustine intr-un comunicat deputatul liberal Razvan Mironescu.

Actiunea organizata de Primaria Sector 6 si deputatul Razvan Mironescu se doreste a fi “un prim pas in vederea atragerii a cat mai mult​or​ copii cu varste intre 6 si 14 ani catre practicarea sportului ca activitate permanenta, organizata in cadrul unui club si su​b​ indrumarea unui antrenor profesionist”.

“Beneficiile personale si pentru societate sunt imense​ -​ copiii care fac in mod constant si organizat sport sunt mai sanatosi, mai competitivi, mai rigurosi cu ei insisi si au un program zilnic eficient”, potrivit unui comunicat transmis presei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.