Razvan Sava confirma ca Arena Nationala nu poate primi aviz ISU. Ce variante sunt

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 15, 2016 10:48

Razvan Sava confirma ca Arena Nationala nu poate primi aviz ISU. Ce variante sunt

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, confirma ca stadionul Arena Nationala nu poate primi aviz de la pompieri. Astfel, ISU nu poate omologa activitatile de pe Arena Nationala din cauza acoperisului, mai exact din cauza materialului din care este facut.

Acoperisul de pe Arena Nationala nu poate fi omologat in Romania, desi el este omologat in Germania. Conform proiectului initial, acoperisul ar fi trebuit sa fie fix, din tabla, insa planurile s-au schimbat pe parcurs. Pentru noul acoperis mobil, trebuia un nou aviz de la ISU si desi s-a cheltuit suma de 200 milioane de lei pentru acoperis, vechea administratie stia atunci cand s-au incheiat lucrarile ca nu va primi aviz ISU.

HotWeek.ro iti recomanda si: Razvan Sava sustine ca a gasit dezastru la Primaria Bucuresti. Ce spune despre o eventuala candidatura la Primaria Sectorului 4

Acum nu se stie daca exista vreo portita prin care materialul din care este confectionat acoperisul de pe Arena Nationala sa poata fi omologat.

Variante ar fi, potrivit Primariei Capitalei. Astfel, autoritatile pot incearca sa primeasca aviz astfel incat activitatile sa se desfasoare cu acoperisul strans, sau – daca nici asa nu se obtine aviz – solutia ar fi ca acest acoperis sa fie demontat cu o noua cheltuiala din partea primariei Capitalei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.