Politica

Razvan Sava, nemultumit de interventia firmelor de deszapezire. Ce le-a cerut primarilor de sector

Primarul Capitalei, Razvan Sava, a avut o intalnire cu primarii de sector, in cadrul careia si-a exprimat din nou nemultumirea fata de interventia firmelor de deszapezire la primul episod de iarna. Edilul general a declarat ca Primaria Capitalei, care are contract direct doar cu deszapezirea sectorului 5, va plati operatorului de salubritate doar interventiile facute conform strategiei deja stabilite, respectiv carosabil si trotuare deszapezite in primele ore de la inceperea ninsorii. Totodata, primarul Sava le-a cerut primarilor de sector sa procedeze la fel.

„Așa cum am spus-o de fiecare dată în ultimele zile, reacția operatorilor de salubritate cu ocazia primului episod de iarnă mai serios nu m-a mulțumit. Primăria Capitalei, care are contract direct doar pentru deszăpezirea sectorului 5, va plăti operatorului doar intervențiile realizate în conformitate cu strategia stabilită: carosabil și trotuare deszăpezite în primele 4, respectiv 8 ore de la începerea ninsorii.

Mă aștept ca aceeași reacție să o aibă și primarii de sector, iar acest lucru l-am comunicat direct și lor, în cadrul întâlnirii pe care am avut-o astăzi”, a spus Sava.

Primarul general a mai declarat ca este nevoie de o analiza atenta si eventual de revizuirea contractelor de deszapezire, astfel ca a cerut Autoritatii de Reglementare a Serviciilor Publice sa reglementeze standardele de cost si interventie in activitatea de deszapezire.

„Este necesară o analiză atentă și o revizuire a contractelor de deszăpezire, iar pentru acest lucru o să solicităm și Autorității de Reglementare a Serviciilor Publice reglementarea unor standarde de cost și intervenție în această activitate”, a mai spus edilul general al Capitalei.

Stiri pe aceeasi tema

Tariceanu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Veti afla de la sursa, nu pe surse

Cristiana Petrariu Bota

Daniel Constantin: Am avut o relatie buna cu Liviu Dragnea, sunt convins ca vom putea colabora

Cristiana Petrariu Bota

Cine va fi noul sef al grupului PSD din Senat dupa plecarea lui Ilie Sarbu?

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult