Razvan Voicu Florea, prins cu 16 pachete de cocaina in Marea Britanie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 28, 2016 12:03

Razvan Voicu Florea, prins cu 16 pachete de cocaina in Marea Britanie

Razvan Voicu Florea, fost fotbalist la Gloria Bistrita, a fost prins de autoritatile din Marea Britanie cu 16 pachete de cocaina asupra sa. Fotbalistul Razvan Voicu Florea a fost oprit la un control de rutina efectuat pe autostrada M6, in apropiere de Crewe (Anglia), iar politistii au descoperit asupra sa 16 pachete de cocaina.

Valoarea pachetelor de cocaina descoperite asupra fotbalistului roman se ridica la suma de 6 milioane de euro. Presa din Marea Britanie afirma ca fostul fotbalist si-a recunoscut vina si a fost condamnat la 6 ani de inchisoare.

Din primele informatii se pare ca incidentul s-a produs in luna aprilie a acestui an. Fotalistul ascunsese in autoturism cocaina in valoare de 6 milioane de euro! Autoturismul in care s-a gasit cocaina era un Nissan Micra.

Razvan Voicu Florea (31 ani) are 8 meciuri in Liga 1, intre 2005 si 2007, toate disputate in tricoul Gloriei Bistrita. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Farul Constanta, Apulum Alba Iulia, Dunarea Galati si Unirea Slobozia. Voicu Florea s-a retras din fotbal in februarie 2014.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.