RCA 2015. PRETURI RCA 2015. SCUMPIRE EXPLOZIVA la polita RCA. Constanta va avea cele mai mari preturi
Social

RCA creste cu 8% pentru proprietarul cu varsta intre 40 si 51 de ani al unei masini de 1.400 cmc

RCA se scumpeste cu 8%, dublu fata de inflatie, pentru proprietarul in varsta de 40-51 de ani al unei masini de 1.400 cmc, sustine Ziarul Financiar, citand un calcul efectuat de o firma de consultanta. Pe de alta parte, tariful de referinta pentru un camion cu masa de peste 16 tone este in prezent de 7.273 lei, cu aproximativ 7% mai putin decat referinta anterioara.

Firma de consultanta EY a calculat noile tarife de referinta pentru polita RCA si a constatat ca prima medie pentru clientii persoane fizice trebuie sa creasca, in timp ce pentru companii tarifele trebuie sa fie mai mici.

Astfel, pentru un sofer cu varsta cuprinsa intre 41 si 50 de ani care detine un autoturism cu capacitatea cilindrica cuprinsa intre 1.201 si 1.400 centimetri cubi (cmc) noul tarif de referinta ajunge in prezent la 598 lei pe an, in crestere cu aproape 8% fata de referinta anterioara, adica dublu fata de rata inflatiei.

Pe de alta parte, in cazul transportatorilor, tariful de referinta pentru un camion cu masa de peste 16 tone este in prezent de 7.273 lei, cu aproximativ 7% mai putin decat referinta anterioara.

Stiri pe aceeasi tema

Inmormantarea lui Dan Condrea, in prezenta catorva zeci de oameni. FOTO

Bogdan

Jurnalistul Petru Calapodescu a incetat din viata

admin

Romanii au plecat in vacanta de Paste, pe Valea Prahovei masinile circula in coloana pe sute de metri

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult