12.6 C
România
25 septembrie 2021
RCA 2015. PRETURI RCA 2015. SCUMPIRE EXPLOZIVA la polita RCA. Constanta va avea cele mai mari preturi
Social

RCA creste cu 8% pentru proprietarul cu varsta intre 40 si 51 de ani al unei masini de 1.400 cmc

RCA se scumpeste cu 8%, dublu fata de inflatie, pentru proprietarul in varsta de 40-51 de ani al unei masini de 1.400 cmc, sustine Ziarul Financiar, citand un calcul efectuat de o firma de consultanta. Pe de alta parte, tariful de referinta pentru un camion cu masa de peste 16 tone este in prezent de 7.273 lei, cu aproximativ 7% mai putin decat referinta anterioara.

Firma de consultanta EY a calculat noile tarife de referinta pentru polita RCA si a constatat ca prima medie pentru clientii persoane fizice trebuie sa creasca, in timp ce pentru companii tarifele trebuie sa fie mai mici.

Astfel, pentru un sofer cu varsta cuprinsa intre 41 si 50 de ani care detine un autoturism cu capacitatea cilindrica cuprinsa intre 1.201 si 1.400 centimetri cubi (cmc) noul tarif de referinta ajunge in prezent la 598 lei pe an, in crestere cu aproape 8% fata de referinta anterioara, adica dublu fata de rata inflatiei.

Pe de alta parte, in cazul transportatorilor, tariful de referinta pentru un camion cu masa de peste 16 tone este in prezent de 7.273 lei, cu aproximativ 7% mai putin decat referinta anterioara.

Stiri pe aceeasi tema

In Romania au murit 133 persoane infectate cu coronavirus si au fost confirmate 3.183 de cazuri de persoane infectate

Cristiana Petrariu Bota

Declaratia saptamanii vine de la Adrian Streinu-Cercel: Nu mai umblati dupa teste de gripa, le faceti degeaba

Cristiana Petrariu Bota

Videochat de 300 de milioane de dolari, politistii au instituit masurile de ridicare si sechestru

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult