RCS & RDS, lider la telefonia mobila pe segmentul de numere portate

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 15, 2015 19:43

RCS & RDS, lider la telefonia mobila pe segmentul de numere portate

Romanii s-au indreptat catre compania RCS & RDS pe segmentul de numere portate, probabil atrasi de ofertele de telefonie mobila cu care compania a intrat agresiv pe piata. Potrivit datelor oferite de Autoritatea de Reglementare in Comunicatii (ANCOM), la solicitarea Ziarului Financiar, compania RCS & RDS a fost pe primul loc, in perioada ianuarie – aprilie,in clasamentul operatorilor care au atras cei mai mulţi clienţi din alte reţele cu tot cu numărul de telefon (prin portare).

Compania de cablu RCS & RDS este urmata de Vodaone, de Orange si apoi de cei de la Telekom. In privinta RCS & RDS, romanii se pare ca au fost tentati cel mai mult de ofertele de smartphoneuri la pret mic.

Astfel, datele obtinute de Ziarul Financiar de la ANCOM arata ca in primele patru luni din acest an topul operatorilor de telefonie mobilă după clienţii care au venit cu numărul de telefon din alte re­ţele este următorul: RCS&RDS – 96.572, Vodafone – 46.754, Orange – 33.060 şi Telekom – 21.969.

Iti recomandam si: Abonamentul RCS – RDS se scumpeste. Cat vor plati clientii Digi TV cablu

Da­tele arată că ofertele agresive ale RCS&RDS, respectiv smartphone-uri la preţ subvenţionat la pachet cu abonamente cu tarife pornind de la 2 euro pe lună, continuă să atragă utilizatori de pe piaţă.

a saptea zi de coma pentru Gabriel Cotabita. Viata sa depinde acum doar de aparate. Medicii spun ca starea artistului este in continuare aceeasi, stabila dar foarte grava. Ei s-au declarat rezervati cu privire la sansele de supravietuire. Medicii si familia il supravegheaza in eprmanenta.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.