Mircea Badea
Lifestyle

Reactia lui Mircea Badea la boicotul lui Traian Basescu. Galerie Foto

Mircea Badea, realizatorul emisiunii In Gura Presei de la Antena 3, a reactionat, sambata, la boicotul fara precedent lansat de fostul presedinte Traian Basescu impotriva televiziunilor Antena 3 si Antena 1.

„Stiu, tot ce-i trebuie lui Basescu e lichid cu tarie si cuburi de gheata. Intre timp, oamenii zdraveni la cap…”, a scris Mircea Badea pe blogu sau, postarea sa fiind urmata de mai multe fotografii in care Mircea Badea consuma o parte dintre produsele boicotate de Basescu.

Totodata, Mircea Badea a reactionat si la informatia potrivit careia ar fi anuntat ca isi retrage banii de la o banca ce si-a retras reclama de la Antena 3.

„Nu am indemnat pe nimeni sa faca nimic in legatura cu nicio banca. Nu am scris niciun nume de banca. Ce fac eu cu banii mei e fix treaba mea”, a scris Badea pe pagina sa de Facebook.

Boicot fara precedent facut de Traian Basescu impotriva brandurilor care isi fac reclama la Antena 3 si Antena 1. MESAJUL SAU

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat sambata, pe pagina sa de Facebook, ca nu mai cumpara produse care isi fac publicitate la posturile Antena 3 si Antena 1. Basescu este foarte virulent si isi motiveaza decizia prin faptul ca in acest fel, nu va mai alimenta cu bani buzunarul lui Dan Voiculescu.

Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice Loreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm”, este o parte din mesajul lui Basescu.

Va prezentam mai jos imaginile postate de Mircea Badea pe blogul sau cu titlul „In your face, Basescu”.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

_20160227_165923

_20160227_170018

20160227_181026 

Articole asemănătoare

O noua metoda de tratare a cancerului a dat rezultate fara precedent. VIDEO

Lucy Ionesco

Inna concerteaza in Romania timp de doua saptamani

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 IANUARIE 2013. Andrei si Cristina sunt atinsi de gelozie

Bogdan