3.1 C
România
27 octombrie 2021
Turcescu
Life

Reactia lui Robert Turcescu dupa ce Mircea Badea l-a facut „vierme securist” si „nenorocit”

Jurnalistul Robert Turcescu a reactionat, pe pagina sa de Facebook, dupa ce Mircea Badea l-a facut „vierme securist bolnav de tupeu” si „tupeu” pe pagina sa de socializare. „Viermele asta securist este bolnav de tupeu. Este incredibil ca nenorocitul asta reuseste sa nu crape”, a scris Mircea Badea pe Facebook despre Turcescu.

Va prezentam mai jos reactia lui Robert Turcescu.

„Azi m-am uitat pret de citeva minute pe pagina de FB a personajului Mircea Badea. Era o postare in care ma facea in toate felurile, din categoria celor pentru care a si pierdut PRIMUL proces cu mine (urmeaza si altele!).

Am citit citeva comentarii. Concluzia: am niste prieteni virtuali extraordinari pe paginile mele, sint bucuros sa ma pot intilni in mediul virtual cu oameni ale caror comentarii, analize, critici sau vorbe bune sint scrise decent, corect gramatical si coerent. E mare lucru, credeti-ma, cind am vazut ce e la Badea pe pagina m-am ingrozit! Sigur, cin’ s-aseamana, s-aduna”, a scris Robert Turcescu.

Stiri pe aceeasi tema

Premiera la Opera Nationala Bucuresti: Triptic extraordinar de balet semnat de coregrafi celebri

Romanii au Talent, 28 martie: Dmitrii Grabovschi, Olga Iachim si Stoica Peter Julien, momente de aur la preselectii

Bogdan

Doctorul Adrian Bot, premiat cu echivalentul Premiului Nobel in Biotehnologie pentru Yescarta, tratamentul care va aduce o noua era in tratamentul cancerului: Noi, ca specie, nu mai suntem la cheremul evolutiei darwiniste

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult