Realitatea TV a scos din grila emisiunea realizata de Alexandru Cautis si Madalina Vasile. Nu a fost chimie intre cei doi!
Lifestyle

Realitatea TV a scos din grila emisiunea realizata de Alexandru Cautis si Madalina Vasile. Nu a fost chimie intre cei doi!

Realitatea TV a făcut o schimbare neasteptata in grila de programe, iar motivul a fost elucidat de Cozmin Gusa, actionarul postului. Emisiunea Combat News, realizata de Alexandru Cautis si Madalina Vasile, a fost scoasa bursc din grila Realitatea TV pe motiv ca „nu a existat chimie intre cei doi”, potrivit precizarilor oferite de Cozmin Gusa.

Emisiunea Combat News a fost scoasa din grila Realitatea TV dupa numai patru editii, potrivit paginademedia.ro, productia fiind difuzata pe tronsonul orar 14.00 – 15.00 . De vineri, in locul acestei emisiuni a fost difuzata o emisiune prezentată de Marinela Mititelu de la Parlament.

„Nu am un motiv pentru care să fiu de acord și pe care să-l înțeleg (legat de scoaterea emisiunii din grilă – n.r.). Mai departe cred că ar trebuie să-l întrebați pe Cozmin Gușă, probabil are motivele lui pentru această decizie.”

Actionarul Realitatea TV, Cozmin Gusa, a explicat pentru paginademedia.ro că emisiunea cu Mădălina Vasile și Alexandru Cautis a fost „o probă”, dar s-a dovedit că între cei doi „nu a existat o chimie”.

Primarul din Navodari ar fi taiat cablul TV din oras ca sa nu se vada un reportaj Antena 3 despre Tabara din Navodari

„Emisiunea a fost mai degrabă o probă. A fost o încercare de a dinamiza mijlocul zilei, unde erau înainte Ema Zeicescu și Ovidiu Marincea. A fost o probă, dar între cei doi nu a părut să existe o „chimie”, a declarat Gușă pentru Paginademedia.ro.

„Mădălina a trecut pe știri, iar Căutiș va rămâne invitat în emisiuni”, a mai spus Cozmin Gușă.

Pe de altă parte, întrebat dacă va merge la vreo altă emisiune a postului, Alexandru Cautis a declarat: „Am decis să nu încerc alte formate „de fugă” și sper că cei de la Realitatea TV să țină cont că se pot face emisiuni care să atragă un public numeros.”

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. 

Articole asemănătoare

Consiliul de Administratie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2020

Ioana Badulescu

Fiti linistiti, SRI vegheaza. Un alt terorist a fost neutralizat eroic de Ziua Nationala – de Iulian Capsali

Lucy Ionesco

Adrian Martian: Mutu a vrut sa-mi falsifice semnatura si sa-mi preia afacerea!

Bogdan