Klaus Iohannis va candida pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei. Anuntul a fost facut la Sibiu
Politica

Receptie de Ziua Europei la Palatul Cotroceni, la eveniment au participat Dancila si Dragnea

La recepția oferita de Ziua Europei de Administrația Prezidențială a avut loc miercuri la Palatul Controceni. La eveniment au participat șeful PSD, Liviu Dragnea, dar și premierul Viorica Dăncilă, precum și primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Alături de premier s-au aflat și miniştrii din Cabinet, iar edilul Capitalei a fost însoțit de primarii de sectoare.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, în discursul la recepţia de Ziua Europei, că, hrănindu-se în mod populist din seva euroscepticismului, unii politicieni sugerează că ne-ar fi mai bine în afara UE, aceştia omiţând cu bună ştiinţă beneficiile uriaşe ale apartenenţei la acest proiect.

”Ceea ce nu spun însă aceşti politicieni este că fără democraţie, fără stat de drept, fără legi corecte nu există prosperitate şi bunăstare pentru majoritate cetăţenilor, ar exista doar privilegii pentru un grup restrâns aflat la putere. Răspunsul nostru trebuie să fie hotărât şi să se bazeze pe avantajele incontestabile ale apartenenţei la UE”, a subliniat Klaus Iohannis.

Stiri pe aceeasi tema

Cristian Diaconescu la RFI: Principala vulnerabilitate a acordului european privind migratia este implementarea

Ioana Badulescu

Guvernul ar putea amana intrarea in vigoare a legii insolventei persoanelor fizice

Delia Ion

Dragnea: De ce tot timpul cand PSD ajunge la guvernare gaseste bani? Este partidul care s-a gandit la pensionari, dar nu numai

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult