-4.6 C
România
26 ianuarie 2022
Aproximativ 50 de trenuri vor fi anulate de CFR Calatori de la 1 martie
Viata bate filmul

Reduceri la trenurile CFR Calatori inainte de Craciun 2015

Reduceri la trenurile CFR Calatori inainte de Sarbatorile de Craciun 2015. CFR Călători informeaza, intr-un comunicat transmis presei, că pasagerii pot beneficia de REDUCERI importante la călătoria cu trenul pe mai multe rute din tara. Reducerile CFR Calatori le puteti parcurge mai jos. 

La anumite trenuri InterRegio se aplică tarife de tren Regio, atât la bilete cât şi la abonamente. În plus pe rutele: Bucureşti – Craiova, Galaţi – Brăila, Braşov – Iaşi, Caracal – Craiova, Oradea – Satu Mare, Oradea – Cluj Napoca, Cluj Napoca – Beclean pe Someş, Piatra Olt – Craiova, Suceava – Ilva Mică, Cluj Napoca – Ilva Mică şi retur, preţurilebiletelor de clasa a 2-a, la tarif întreg (adult şi copil), pentru unele InterRegio, preţurile la bilete sunt reduse procentual cu 30% – 50%.

1.reduceri procentuale
2.bilete trenuri InterRegio la tarif de Regio
3. abonamente Regio valabile la unele trenuri InterRegio

Detalii cu privire la reducerile menţionate puteti citi pe site-ul CFR.

Toți pasagerii CFR pot beneficia de reduceri la cumpărarea biletelor de tren pentru destinațiile interne, prin diferite oferte, precum:

10% reducere pentru Călătoria dus-întors
25% reducere prin Cardul Tren Plus
5% reducere la cumpărarea online
între 10% și 25% reducere la cumpărarea cu anticipaţie
între 10% şi 25 % reducere cu oferta Minigrup 2 – 5
între 15% şi 35% reducere cu oferta Biletul de weekend
între 25% şi 50% reducere cu oferta Cartea VSD
între 31% și 56% reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur.
reduceri de până la 35 % pentru Grupuri de peste 20 persoane

De asemenea, elevii și studenții, pensionarii, veteranii de război și alte categorii de călători beneficiază de reduceri acordade prin diferite acte normative.

Variante de cumpărare bilete:
Online de pe www.cfrcalatori.ro;
De la automatele XsellKiosk din gări;
De la automatele ZebraPay;
Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Stiri pe aceeasi tema

X FACTOR, 9 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Concurentii X FACTOR 2016, show de exceptie in prima editie

Delia Ion

Macit vrea sa o ceara de sotie pe Neriman insa planurile ii sunt date peste cap de mai multe vesti rele in episodul 24 al serialului UN DESTIN LA RASCRUCE

Delia Ion

CASTIGATOR NEXT STAR 3 MARTIE 2016. Cei patru jurati, muti de uimire, in fata calitatilor demonstrate in fata lor de un copilas nevazator

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult