Regele Mihai
Breaking News

Regele Mihai a fost impartasit aseara, starea sa este critica. Casa Regala nu va organiza niciun eveniment de Sf. Mihail si Gavril

Regele Mihai a primit, marti seara, Sfanta Impartasanie, starea sa fiind critica. Casa Regala a Romaniei informeaza miercuri, intr-un comunicat public, ca Regele Mihai a fost impartasit de un trimis al mitropolitului Iosif al Europei Occidentale si Meridionale, precizand totodata ca la resedinta din Elvetia nu se va organiza niciun eveniment de sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavril, zi in care Regele Mihai obisnuia sa isi serbeze public atat ziua de nastere, cat si ziua onomastica.

Inconjurat de principesa Margareta si de principele Radu, Regele Mihai se afla in stare critica si este vegheat de angajatii Casei Regale detasati in Elvetia si de maicile de la manastirile din Romania. Printul Nicolae, ramas fara titlul monarhic, a tinut sa-i fie alaturi Majestatii Sale la resedinta din Elvetia. Regele Mihai a implinit 96 de ani in data de 25 octombrie.

Casa Regala mai precizeaza, in comunicat, ca principesa mostenitoare Margareta le multumeste tuturor celor care au trimis mesaje de iubire si de incurajare pentru Majestatea Sa.

Redam mai jos comunicatul integral al Casei Regale a Romaniei.

„Astăzi, 8 noiembrie 2017, marea sărbătoare a Sfinților Mihail și Gavriil îl găsește pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferință, la reședința din Elveția, înconjurat de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu.

De asemenea, la reședință se află angajații Casei Majestății Sale detașați în Elveția și maicile de la mânăstirile din România care îl asistă pe Rege neîncetat.

Nu va exista niciun eveniment organizat la reședință, astăzi, cu ocazia marii sărbători.

Aseară, un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale și Meridionale a venit la reședinţa din Elveția pentru a da Majestății Sale Sfânta Împărtășanie, în prezența Principesei Moștenitoare.

Iti recomandam si: Starea Regelui Mihai s-a agravat, principesa Margareta a plecat de urgenta in Elvetia

Regele Mihai si Regina Ana, o poveste de dragoste unica de aproape 7 decenii. VIDEO

În tradiția regală românească, 8 noiembrie este ziua în care Majestata Sa Regele își serba public atât ziua de naștere, cât și ziua onomastică.

La Palatul Elisabeta, după anul 2001, Regele Mihai a găzduit de 8 noiembrie evenimentul „Porți deschise”, la care toți românii care doreau să-i ureze la mulți ani erau bineveniți. Ultimele două ocazii în care Regele a apărut la balconul Palatului Elisabeta de ziua onomastică au fost în zilele de 8 noiembrie 2013 și 19 noiembrie 2014.

Principesa Moștenitoare Margareta mulțumește tuturor celor care au trimis în ultimele două zile atât de multe mesaje de iubire, de admirație și de încurajare pentru Majestatea Sa!

Familia Regală urează tuturor celor care poartă numele Sfinților Mihail și Gavriil pace sufletească, bucurii și împliniri!”.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Related posts

Le Monde, analiza ampla despre situatia din Romania: Dupa Ungaria si Polonia, ingrijorari privind statul de drept in Romania. Situatia e cu atat mai jenanta cu cat Bucurestiul urmeaza sa preia presedintia UE

Ioana Badulescu

Presedintele Iohannis va decide cand se intoarce din SUA daca promulga sau nu Legea salarizarii

Ioana Badulescu

FMI nu vrea Codul Fiscal in actuala forma deoarece poate fi un pericol pentru Romania

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult