-6.7 C
România
16 ianuarie 2021
regele mihai
Social

Regele Mihai, aniversat la Iasi de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil

Majestatea Sa Regele Mihai va aniversat la Iasi de ziua onomastica prilejuita de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil. In al 135-lea de la proclamarea Regatului si la 150 de ani ai Coroanei Romaniei, Miscarea pentru Regatul Romaniei – Iasi, impreuna cu Societatea „Amicii REGELUI MIHAI” filiala municipiului Iasi, isi invita membrii si simpatizantii sa ia parte la onorarea Zilei onomastice a Majestatii Sale Regelui, Sarbatoarea crestina a Sf. Arghangheli Mihail si Gavriil.

Marti, 8 noiembrie 2016, de la orele 11:50, dupa Sf. Liturghie, Sfintia sa Parintele prof. dr. Doru Mihai Barna va oficia un Te Deum pentru sanatatea M.S. Regelui Mihai si a actualei Familii Regale a Romaniei, la Paraclisul Mitropolitan (Biserica) Metocul Maicilor din Piata Independentei (mai jos de monument).

Va vorbi si istoricul cercetator dr. Liviu Bratescu de la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” al Academiei – Filiala Iasi despre personalitatea extraordinara a Majestatii Sale. Sunt invitati sa participe nu doar regalistii ci toti cei cu respect pentru adevarata istorie nationala si care doresc sa se roage pentru sanatatea Regelui.

Stiri pe aceeasi tema

Cum stii daca rosiile au gust? Un fermier roman dezvaluie secretul

Cristiana Petrariu Bota

Medic homeopat din Constanta, acuzat ca a abuzat sexual o fetita de 11 ani

Cristiana Petrariu Bota

Autoritatile de la Bucuresti le recomanda romanilor din Italia sa nu vina acasa de Paste pentru ca risca sa intre in carantina

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult