regele mihai
Social

Regele Mihai, aniversat la Iasi de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil

Majestatea Sa Regele Mihai va aniversat la Iasi de ziua onomastica prilejuita de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil. In al 135-lea de la proclamarea Regatului si la 150 de ani ai Coroanei Romaniei, Miscarea pentru Regatul Romaniei – Iasi, impreuna cu Societatea „Amicii REGELUI MIHAI” filiala municipiului Iasi, isi invita membrii si simpatizantii sa ia parte la onorarea Zilei onomastice a Majestatii Sale Regelui, Sarbatoarea crestina a Sf. Arghangheli Mihail si Gavriil.

Marti, 8 noiembrie 2016, de la orele 11:50, dupa Sf. Liturghie, Sfintia sa Parintele prof. dr. Doru Mihai Barna va oficia un Te Deum pentru sanatatea M.S. Regelui Mihai si a actualei Familii Regale a Romaniei, la Paraclisul Mitropolitan (Biserica) Metocul Maicilor din Piata Independentei (mai jos de monument).

Va vorbi si istoricul cercetator dr. Liviu Bratescu de la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” al Academiei – Filiala Iasi despre personalitatea extraordinara a Majestatii Sale. Sunt invitati sa participe nu doar regalistii ci toti cei cu respect pentru adevarata istorie nationala si care doresc sa se roage pentru sanatatea Regelui.

Stiri pe aceeasi tema

Scrisoare CSM: Ponta sa renunte la imunitate. Va arata ca democratia functioneaza in Romania

Cristiana Petrariu Bota

LEGEA ADOPTIILOR. Guvernul a aprobat normele de aplicare a legii adoptiilor

Bogdan

Romania se confrunta cu o criza a sangelui. Ministrul Sanatatii face apel la populatie sa vina sa doneze sange

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult