11.3 C
România
25 februarie 2021
Social

Regele Mihai isi asteapta poporul la Palatul Regal. La intoarcerea de la Sinaia, cateva sute de oameni l-au asteptat in strada

Regele Mihai isi asteapta poporul la Palatul Regal. Trupul neinsufletit al Majestatii Sale a fost depus pe un catafalc in sala tronului de la Palatul Regal. La intoarcerea de la Sinaia, cateva sute de oameni au asteptat cortegiul funerar in strada, insa numrul lor nu s-a ridict pe masura asteptarilor. Oamenii au scandat la un moment dat „Regele Mihai” si “Monarhia salveaza Romania!”, insa lipsa coordonarii a topit momentul destul de repede. 

Ulterior, a avut loc o ceremonie cu caracter privat, la care publicul și presa nu au avut acces în Sala Tronului. 30 de militari ai Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” vor asigura, prin rotație, garda permanentă la catafalc.

Toți cei care vor dori să depună flori și să se închine la catafalcul Majestății Sale Defuncte vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal:

– Astăzi, între ora 21.00 și ora 24.00;
-Joi, 14 decembrie 2017, între ora 08.00 și ora 22.00;
-Vineri, 15 decembrie 2017, între ora 08.00 și ora 22.00.

Stiri pe aceeasi tema

Angajari la Cluj. Zeci de locuri de munca scoase la concurs la fabrica de la Jucu

Cristiana Petrariu Bota

Alexandru Arsinel a fost operat pe cord, medicii de la Spitalul Universitar i-au montat un stent

Ioana Badulescu

DNA cere urmarirea deputatului Laszlo Borbely

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult