5.9 C
România
29 octombrie 2020
Viata bate filmul

REGISTRU BANI SALARIATI. ANAF despre Ordinul MFP nr. 513/2015

REGISTRU BANI SALARIATI. Referitor înregistrare notificări Registru bani personali reglementat prin Ordinul MFP nr. 513/2015, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa face următoarele precizări:

Operatorii economici au obligaţia constituirii registrului de bani personali prevăzut la art. 4 alin. (12) lit. i) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru fiecare unitate de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor.

Conform OMFP nr. 513 din 30 aprilie 2015 pentru aprobarea modelului şi conţinutului registrului de bani personali, precum şi a procedurii de înregistrare a acestuia la organul fiscal, operatorul economic are obligativitatea de a notifica organul fiscal competent de administrare constituirea registrului de bani personali, precizând data deschiderii acestuia şi numărul de pagini, conform numerotării acestora, în termen de 5 zile lucrătoare de la data publicării actului normativ anterior menţionat. Prin urmare, termenul final de notificare a organului fiscal a fost vineri, 8 mai. a.c.

În acest sens, contribuabilii din municipiul Constanţa, au avut posibilitatea înregistrării în condiţii optime a notificărilor la etajele 3 şi 4 ale clădirii administraţiei judeţene situată pe Bd. Tomis 312A, Constanţa, la camerele 305, respectiv 406, şi nu la Registratură, birou situat la parterul acesteia. Măsura a fost luată în vederea fluidizării traficului de la parterul instituţiei unde sunt organizate ghişeele de primire/eliberare documente fiscale persoane fizice şi juridice, în scopul evitării supraaglomerării activităţii Registraturii, scurtându-se astfel timpul de aşteptare necesar înregistrării notificărilor.

Referent principal DGRFP Galaţi,
Irina Schvarczberger

Emil Mihăilescu
Şef AJFP Constanţa

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 11 REZUMAT, 28 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

GUNES, EP 9 REZUMAT 26 AUGUST 2016. Haluk sufera un accident, Nazli se departeaza de Savas

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 157 REZUMAT, 7 MARTIE 2017. Selim a fost rapit si toata familia intra in alerta

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult