Remaniere in guvernul lui Dacian Ciolos. Cine sunt ministrii vizati de remaniere

Bogdan
By Bogdan martie 28, 2016 17:25

Remaniere in guvernul lui Dacian Ciolos. Cine sunt ministrii vizati de remaniere

Remaniere in guvernul lui Dacian Ciolos. Surse politice, citate de Antena 3, sustin ca premierul Dacian Ciolos ar intentiona sa aplice prima remaniere a Guvernului de la investirea din noiembrie anul trecut. Printre ministrii vizati de remaniere s-ar numara ministrul Sanatatii, ministrul Justitiei, dar si ministrul Finantelor.

Astfel, potrivit unor informatii prezentate in emisiunea “100 de minute”, pe lista de remaniere a lui Dacian Cioloș s-ar afla ministrul Sănătății, Patriciu-Andrei Achimaș Cadariu, din cauza gestionării crizei bebelușilor și a proastei comunicări în acest caz.

Iti recomandam si: Romania, incotro? Troica institutionala vs politicienii penali, care se uita cu jind la alegatori in prag de locale

Cele mai noi stiri din Politica

Potrivit unor surse din Executiv, Raluca Prună, ministrul Justiției, s-ar afla pe lista viitorilor remaniați, acesteia fiindu-i imputate gafa în privinţa ordonanţei de urgenţă privind interceptările, dar și Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului.

De remaniere nu ar scăpa nici Aura Răducu, ministrul Fondurilor Europene și Anca Dragu, ministrul Finanțelor.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa de e-mail hotweek.ro@gmail.com.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.