Remanierea Guvernului si mobilizarea pentru prezidentiale, pe ordinea de zi a sedintei CExN al PSD

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 13, 2019 12:09

Remanierea Guvernului si mobilizarea pentru prezidentiale, pe ordinea de zi a sedintei CExN al PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat ca, in cadrul Comitetului Executiv National al partidului, care se va desfasura luni, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care si remanierea guvernamentala.

„In Comitetul Executiv pe care il vom avea luni vom avea mai multe subiecte pe ordinea de zi. Vom discuta si despre remaniere, vom discuta si despre mobilizarea pentru prezidentiale, despre analizele pe care le facem in teritoriu, despre programul de deplasari pe care il avem in perioada urmatoare. Vor fi mai multe subiecte pe ordinea de zi. Inca o data precizez ca este normal ca aceste decizii sa le luam impreuna in forul statutar si pe urma sa iesim cu ele public”, a declarat premierul, astazi, la Ambasada Frantei.

Intrebata daca va negocia cu presedintele Klaus Iohannis pe tema remanierii, Dancila a spus: „Normal ca trebuie sa-i spun presedintelui ca fac remanieri, ca vin cu persoanele pe care le-am remaniat si cu propuneri pentru noi persoane”.

„Am spus ca voi face o remaniere, nu am vorbit despre persoane. Cred ca aici trebuie sa avem o discutie in cadrul partidului. Eu am relatii foarte bune cu toti ministrii Cabinetului”, a adaugat liderul PSD.

Viorica Dancila a mentionat ca tot in CExN se va lua si decizia privind candidatul partidului la prezidentiale.

„Cred ca astfel de decizii trebuie sa le luam in CExN, pentru ca, dincolo de sondaje, dincolo de procentele pe care le avem unul sau altul, trebuie sa avem si sustinerea organizatiilor din teritoriu. Fiecare sustinere este importanta si fiecare candidat trebuie sa simta ca are in spate organizatiile din toate judetele. (…) Nu este o lupta usoara, mai ales din partea PSD, avand in vedere rezultatele de la europarlamentare si tot ceea ce s-a intamplat ulterior. Deci eu cred ca trebuie sa avem o discutie aplicata in cadrul partidului si cand iesim din forul statutar vom avea o decizie comuna stabilita prin votul membrilor”, a spus premierul.

 

 

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.